FB Başkanı Ali Koç Hamburg’a geliyor

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği’nin 20. kuruluş yılı münasebetiyle düzenlenen  “Vakt-i Fener Lansman Gecesi”ne katılacak olan Başkan Ali Koç, 13 Kasım’da Fenerbahçe taraftarlarıyla buluşacak.

Haber: Mehmet Atak (Gazetem.eu)

Geçtiğimiz Haziran ayında tek aday olarak girdiği kongrede tekrar Fenerbahçe Kulübü başkanlığına seçilen Ali Koç, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek’in daveti üzerine 13 Kasım’da Hamburg’a geleceğini açıkladı. Bir süre önce yaptığı konuşmada muhtemelen beraberinde bazı Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Hamburg’a gideceğini ifade eden Başkan Ali Koç, hem Dünya Fenerbahçeli dernek temsilcileriyle yapılacak toplantıya katılacak, hem de “Vakt-i Fener Lansman Gecesi“nde taraftarlarla buluşacak. 

HAMBURG FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NİN 20. KURULUŞ YILI 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Basın toplantısında bir soru üzerine “ Fenerbahçe takımı sahada tıpkı İsviçre saati gibi tıkır tıkır oynuyor” diyen Başkan Ali Koç’un, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği’nin tam da 20. kuruluş yılında Hamburg’a gelecek olması karşısında dernek yöneticileri ve FB taraftarlarını büyük bir heyecan sarmış bulunuyor. Öyle ki,  13 Kasım 2021 Cumartesi akşamı Armada Eventsaal’de yapılacak “Vakt-i Fener Lansman Gecesi” için daha şimdiden giriş bileti taleplerinin de başladığı belirtiliyor. 

VAKT-İ FENER PROJESİ 3 YILDA HAZIRLANDI

13 Kasım’daki gecede tanıtımı yapılacak olan ve Fenerbahçe için çok özel tarihi bir anlam taşıyan “Vakt-i Fener”in Burak Karavit tarafından tam 3 yılda tamamlanmış olması, Hamburg’da taraftarların merakını da arttırmış bulunuyor. Bu nedenle, 6600 görselle hazırlanan bu projenin tanıtımı da geceye büyük renk katacak gibi. Öte yandan, bu önemli gecenin tanıtımı amacıyla önümüzdeki gün veya haftalarda bir Basın toplantısı düzenleneceği de sızan haberler arasında.   

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir