FENER 3 puanı 3 golle aldı

Pazartesi günü karşılaştığı Erzurumspor karşısında ilk 15 dakikada 3 gol kaydeden Fenerbahçe, aldığı 3 puanla lider Beşiktaşı kovalarken,  peşindeki Galatasaray’dan da kaçma yolunda ilerliyor.

İşte Hakan Ortatepe’nin gözüyle süper bir maç yorumu: 

İşte Hakan Ortatepe’nin gözüyle süper bir maç yorumu: 

Fenerbahçe kazanmaya devam ederek, zirve yarışında inatla “ben de varım” diyor. Sarı lacivertli takımın Emre Belezoğlu’nun işi ele almasından bu yana henüz mağlubiyeti yok. Erzurumspor karşısında alınan galibiyetle Fenerbahçe, kaybetmeme zincirine bir halka daha eklerken,  Yılmaz Vural yönetimindeki Erzurumspor’u da adeta ligin dibine atmış oldu.

FENER’İN MÜTHİŞ 5’LİSİ

Oyuna  bakacak olursak..Öncelikle “kazanmak istiyorum” diyen, çok koşan ve mücadele eden bir takım görüntüsü çizdi Fenerbahçe.. Maçın ilk 15 dakikası adeta Beşiktaş-Hatayspor maçını hatırlattı ve acaba aynı şekilde farklı bir sonuç mu olacak dedirtti. Ancak o şekilde olmadı ama oyunun geneline hakim olan taraf Fenerbahçe idi. Özellikle de İrfan Can Kahveci geldiğinden beri en iyi maçını oynadı diyebiliriz. Valencia, sanki dizel motor gibi ligin sonunda açıldı. Gökhan Gönül ve Nazım Sangare olmayınca, Ozan Tufan sağ bek oynadı ve hiç de sırıtmadı. Daha önce de söylediğimiz Sosa, Mert Hakan, Ozan, İlhan Can Kahveci ve Peklas beşlisi bir yerde sisteminin oturmuş olduğu takımda Mesut ta bu beşliye dahil oldu ve böylece Gustavo hariç, tüm bu isimler ilk defa ilk 11’de birlikte yer aldılar.

Erol Bulut’un Fenerbahçe’ye en büyük katkısı Pelkas diyebiliriz. Kendini iyi hissettiği yerde oynayınca performansı da artıyor. Sonradan oyuna giren Samatta sanki biraz bencillik yapıp kendine oynadı. Fenerbahçe yarıştan kopmamak için mutlaka kazanması gereken bir maçtan 3 puanla ayrıldı.

Erzurumspor da düşmemek için mücadele etmeye devam ediyor. Maçın sonuna kadar açık ve atak bir futbol oynayarak ve nitekim de istediği golü de bularak biraz umutlandı ama bu yeterli olmadı. Alınan bu mağlubiyetten sonra Yılmaz Hoca’nın ne kadar üzgün olduğu ekranlara yansıyan karelerde gözden kaçmadı ve bu sonuçla Erzurumspor’un ligde kalması daha zor bir hal almış oldu.

GS- BJK DERBİSİNDE FENERBAHÇE CAMİASI KİMİ DESTEKLEYECEK ?

Önümüzdeki hafta oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi Fenerbahçe adına büyük önem teşkil edecek. Bu maçla ilgili karşımıza çıkan en ilginç nokta tarihte belki de bir ilkin gerçekleşecek olması. Çünkü bu maçta, tüm Fenerbahçe camiası Galatasaray’ı destekleyecek. Ama bunun tersi bir denklem de olabilir ve Fenerbahçe, en azından Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkını elde etme açısından Beşiktaş’ı destekleyecek de ihtimal dahilindedir.

Lig heyecanını yaşamaya ve izlemeye devam...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir