FENERBAHÇE 0-0 HATAYSPOR

Rizespor deplasmanında 3 puanı 87’de kurtaran Fenerbahçe, sahasında ligin yeni ekibi Hatayspor ile 0-0 berabere kaldı. Konuk takım 73 ve 81. dakikalarda gördüğü kırmızı kartlarla maçı 9 tamamladı.

Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, sahasında Hatayspor’u konuk etti. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi. İlk yarısı 47, ikinci yarısı ise 52 dakika oynanan karşılaşmada Hatayspor, maç boyunca Fenerbahçe kalesine şut çekemedi.

Erol Bulut’un Gustavo, Tolga ve Ozan üçlüsüyle başladığı maçta Fenerbahçe ilk yarı istediği tempo ve pozisyonları bulamadı. Hatayspor’un Başakşehir’e yaptığı savunma bu maçta da devam etti.

İkinci yarının başında oyuna Ozan ile Thiam’ın yerine Sosa ile Sinan’ı alan Erol Bulut’un Fenerbahçe aradığı pozisyonları da buldu.

Rakip sahada daha çok topla buluşan sarı-lacivertlilerde Gökhan Gönül, 65. dakikada yaptığı kafa vuruşunda direğe takıldı!

HATAYSPOR 9 KİŞİ KALDI

Konuk takımda Ruben Ribero 19. dakikada gördüğü sarı kartın ardından 73’te Gökhan Gönül’e yaptığı faulden sonra kırmızı kart gördü.

10 kişi kalan Hatayspor’a bir şok da 81’de geldi! Fenerbahçe’nin hızlı hücuma çıkmasını engellemek için Valencia’ya faul yapan Isaac Sackey, 56. dakikadaki kartından sonra ikinci sarı kartıyla birlikte takımını 9 kişi bıraktı.

KALAN DAKİKALARDA SKOR DEĞİŞMEDİ

Fenerbahçe, rakibinin iki kişi eksik oynamasının avantajıyla oyunu tamamen karşı yarı sahaya yıktı. Ancak sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren gol gelmedi.

Bu sonuçla birlikte iki takım da haftayı 4’er puanla tamamladı. Fenerbahçe ligin 3. haftasında Pazar günü Galatasaray ile derbide karşılaşacak. Hatayspor ise sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Kaynak : SÖZCÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir