Fenerbahçe 4-0 Ataşehir Belediye Spor

 Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ndeki 14. hafta maçında Ataşehir Belediye Spor’u konuk etti. Hattrick yapan golcü oyuncumuz Kennya Cordner maçta yıldızlaşırken, Takımımız mücadeleden 4-0 galip ayrıldı ve ligdeki 12. galibiyetine imza attı.

Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda oynanan maçta gollerimizi;  Kennya Cordner (19, 43, 50)  ve 66. dakikada Setenay (P) kaydetti.

Fenerbahçemiz, 15. hafta maçında 13 Mart Cumartesi günü deplasmanda Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget GSK’ya konuk olacak.
 Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ndeki 14. hafta maçında Ataşehir Belediye Spor’u 4-0 yendi. Maçın ardından Teknik Direktörümüz Nihan Su ve oyuncularımız FB TV’ye şu değerlendirmelerde bulundu:
 
Teknik Direktörümüz Nihan Su: “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bugün de kazanma arzusu içindeydiler. Oyunu rakip alana yıktık. Net bir skorla yolumuza devam ediyoruz. Ataşehir Belediye Spor’a da centilmence oyunlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Maça devam edemeyen oyuncularına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”
 
3 golle yıldızlaşan oyuncumuz Kennya Cordner: “Kendi adıma ve takımım adına çok iyi bir maç oldu. İyi performans gösterdik. Oyunun belirli anlarında inişler ve çıkışlar oldu. Bunun üzerine çalışıyoruz. Kendimin ve takımımım performansından çok çok mutluyum.”
 
Kaptanımız Fatma Kara Şahinbaş: “Seriye devam ediyoruz. İyi mücadele ettik ve galibiyeti hak ettik. Tüm arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ederim. İyi hazırlandık. İnşallah devamını hafta sonu getireceğiz.”
 
Kalecimiz Zeynep Akdeniz: “Benim için çok gurur verici. Galibiyet serimize devam edeceğiz. Yolun sonu şampiyonluk.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir