Fenerbahçe Beko, final serisinde 1-0 öne geçti

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Anadolu Efes’i ağırladı. Maçtan 85-76 galip ayrılan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı seride 1-0 öne geçti.

3 galibiyet alacak takımın şampiyon olacağı seride ikinci maçta 9 Haziran Perşembe günü Ataşehir’de oynanacak.
 
Taraftarlarımız tribünleri doldururken, maçı Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sertaç Komsoğlu, Mehmet Dereli, Ahmet Ketenci, Bekir İrdem, İlker Dinçay ve Özgür Özaktaç da izledi.


Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan müsabakaya Tarık, Henry, De Colo, Vesely ve Booker beşiyle başlayan Fenerbahçe Beko, ilk çeyreği 20 – 18 geride kapattı. Sarı lacivertliler, ikinci periyoda 11 – 0’lık seri ile başlasa da konuk ekip farkı kapattı ve soyunma odasına 37 – 37 eşitlikle gidildi.
 
İkinci yarıyla birlikte hücumda ve savunmada etkisini arttıran ekibimiz, son 10 dakikalık dilime 59 – 53 önde girdi. Son çeyrekte taraftarın da desteğini arkasına alan Fenerbahçe Beko, sahadan 85 – 76 galip ayrıldı ve seride 1 – 0 öne geçti.

Skor dağılımımız: Vesely 17, De Colo 13, Booker 11, Henry 9, Guduric 9, Biberovic 7, Metecan 7, Melih 5, Şehmus 5, Ahmet 2.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir