Fenerbahçe Futbol Takımı ligin ikinci yarısına derbi galibiyetiyle başladı

A Grubu 12. hafta maçında Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı’nı konuk eden Fenerbahçemiz rakibini 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla siyah beyazlı ekibe ilk puan kaybını yaşatan Fenerbahçemiz, puanını 27’ye yükselterek rakibiyle arasındaki farkı da 3’e indirdi.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Dereli, Fethi Pekin, Mustafa Kemal Danabaş, Ruşen Çetin ve Can Gebetaş ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de izledi.


Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın Menajeri Arzu Özyiğit ile oyuncuları Amanda Zahui, Elizabeth Williams ve Bria Hartley’in yanı sıra tribünleri dolduran çok sayıda taraftarımız da tezahüratlarıyla maç boyunca takımımıza destek oldu.

Fenerbahçemiz, ligin 13. haftasında 5 Mart Cumartesi günü 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’yle deplasmanda karşılaşacak.


Karşılaşmanın golleri ve önemli anları:

10.daikada kaleciyi önde gören Zenatha Coleman, aşırtma bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0.

39. dakikada Zenatha Coleman ceza alanı içinde savunma oyuncusundan sıyrıldı ancak aldığı darbeyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.

40. dakikada topun başına geçen Kennya Cordner topu filelere gönderdi ve fark 2’ye yükseldi: 2-0.

49. dakikada Kennya savunma arkasına hareketlendi. Golcü oyuncumuz, Beşiktaş kalecisi Fatma Şahin’in sert müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Fatma Şahin’i kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.

65. dakikada sağ kanattan gelişen atağımızda ceza alanına yapılan ortaya Kennya Cordner kafa vuruşunu yapmak isterken savunmanın müdahalesiyle yere kaldı ve oyuna devam edemedi. Cordner’ın yerine Mariana Jeleca oyuna dahil oldu.

Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımının 90. dakikada farkı 1’e indirdiği mücadelede başka gol olmadı ve Fenerbahçemiz karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir