Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi’nde Grup Maçlarını Namağlup Zirvede Tamamladı

Geçtiğimiz hafta grup lideri olarak adını çeyrek finale yazdırmayı garantileyen Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki 6. ve son maçında Fransa temsilcisi Beziers Volley’i  konuk etti. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Sarı Melekler, maçtan 3-0 galip ayrıldı ve 6’da 6 yaparak, grubunu namağlup zirvede tamamladı. Mücadelenin setleri 25-8, 25-17, 25-19 tamamlandı. Kaptan Eda, etkili performasıyla maçın MVP’si seçildi. 

Fenerbahçe Opet Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar

Maça etkili başlayan Sarı Melekler, Buse Ünal ve Arina Fedorovtseva’nın sayılarıyla 13-5 öne geçti. Genç oyuncularımızdan İpar ve Beliz’den de katkı alan Takımımız, seti  25-8 kazandı.
 
İkinci sette 4-1 geriden gelerek 8-5 öne geçen Fenerbahçe Opet, Kaptan Eda ve Ana Cristina De Souza ile farkı 9’a çıkardı. (16-7) Üstünlüğünü sürdüren Takımımız, seti 25-17 aldı.
 
Etkili oyununu üçüncü sete de taşıyan Sarı Melekler, 11-6 öne geçti. Eda, Fedorovtseva ve Beliz ile farkı koruyan Takımımız, Ana Cristina ve Beliz ile seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı.
 
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın çeyrek finaldeki rakibi cuma günü çekilecek kura sonucunda belli olacak.

kaynak : www.fenerbahce.org/haberler/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir