Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız finale yükseldi

HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-off yarı final üçüncü ve son maçında Galatasaray Tunç Holding ile Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda karşılaşan Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, rakibini 63-55 yenerek adını finale yazdırdı.

Serinin ilk maçında rakibine 60-66 mağlup olan Takımımız, diğer iki mücadeleyi 64-50 ve 63-55’lik skorlarla kazanarak HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi play-offunda adını finale yazdırdı.

Takımımızın final serisindeki rakibi ise Gazişehir Gaziantep Spor Kulübü oldu.

Mücadeleyi Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya ile dernek yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kaşif Aygen, Cenk Öztanık ve Barış Öztürk de takip etti.

Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız mücadeleye Ferit Gümüş, Mohammed Hassan Sayari, Morteza Abedi, Yamaç Yüksel ve Kinem Kulbay ile başladı.

Rakibi karşısında ilk çeyreği 19-11 önde tamamlayan Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, soyunma odasına 31-32 geride girdi. Üçüncü çeyrek sonunda skor avantajını bir kez daha eline alan Fenerbahçemiz (46-44), parkeden 63-55 galip ayrıldı ve finale yükseldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir