Fenerbahçeliler Gecesi’nde Edip Akbayram coşkusu

İkinci “Çocuklar Üşümesin” adlı Tunceli Projesi kapsamında Hamburg’un Wilhelmsburg semtindeki Bürgerhaus’da gerçekleştirilen Fenerbahçeliler Derneği’nin gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Edip Akbayram, muhteşem bir repartuarla salonu dolduran 800 izleyiciyi coşturdu.

Haber: Gökhan Koca / Düzenleme: Ali Akdemir

Çeşitli yardım kampanyaları ile öne çıkan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, bu defa “Çocuklar Üşümesin-2- Tunceli” Projesi kapsamında Hamburg’un Wilhelmsburg semtindeki Bürgerhaus’da kuruluşunun 20. yılı vesilesiyle bir proğram gerçekleştirirken, gecede sahne alan ünlü sanatçı Edip Akbayram nostaljik bir repertuarla salonakileri adeta 1960’lı – 70’li yıllara kadar götürdü.

CHP Birliği Genel Kurulu vesilesiyle Hamburg’da bulunan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarırın yaptığı vurgulu konuşması büyük alkış toplarken,salonun hınca hınç dolu olması nedeniyle medya mensupları da geceyi ayakta takip ettiler.

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği’nin 20. kuruluş yılı kapsamında düzenlediği Tuncelili Çocuklara Yardım gecesinin sunumunu Erkan Erçin yaptı. Etkinlikte konuşan Başkan Mustafa Çömlek, tüm katılımcıları selamlayarak, bu projeye maddi katkı sunan iş insanları ve kuruluşlara teşekkür etti. Konuk Milletvekili Ali Mahir Başaran‘ın hararetli konuşmasının ardından duayen sanatçı Edip Akbayram orkestra eşliğinde canlı ve başarılı bir performans ortaya koyarken, zaman zaman izleyiciler de kendisine coşku ile eşlik etti.

EDİP AKBAYRAM”DAN NOSTALJİK ŞARKILAR SALONDAKİLERİ MEST ETTİ

Gençlik yıllarında seslendirdiği duygulu parçaların tüm Türkiye’de büyük beğeni toplamasıyla ün yapan ve plakları satış rekorları kıran 250 ödül sahibi usta sanatçı Edip Akbayram (72), Fenerbahçeliler Derneği‘nin gecesinde de bir zamanlar dillerde destan olan Güzel Günler Göreceğiz, Hasretinle Yandı Gönlüm, Aldırma Gönül, Bekle Bizi İstanbul, Türküler Yanmaz, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Karadeniz, Kendim Ettim Kendim Buldum” gibi duygulu parçalardan seçme örnekler sundu.

Sonuç olarak Hamburg Fenerbahçeliler Gecesi’nde yardımseverlik örnekleriyle birlikte, nostaljik şarkılarla unutulmaz saatler yaşandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir