Galatasaray Altay’a da takıldı: 2-2

Süper Lig 15. haftasında Altay’ı ağırlayan Galatasaray, son dakikalarda gelen penaltı golüyle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı ve ligdeki galibiyet hasreti dört maça çıktı. Lider Trabzonspor’un kazandığı haftada puan kaybı yaşayan Galatasaray’ın zirveyle arasındaki fark 16 puana yükseldi.

Galatasaray-Altay maçı nefes kesti! Kazanan çıkmadı: 2-2

Süper Lig’de uzun süredir kazanamayan Altay ve Galatasaray İstanbul’da kozlarını paylaştı. Geriye düştüğü maçın son anlarında öne geçmeyi başaran ev sahibi Galatasaray, VAR kararı sonrası gelen penaltı golüyle maçı 2-2’lik beraberlikle tamamladı. Karşılaşmanın 17. dakikasında Cesar Pinares’in golüyle Altay 1-0 öne geçerken, 34’te Halil Dervişoğlu maça 1-1’lik dengeyi getirdi. İkinci yarıda yoğun baskı kuran Galatasaray, 79’da Mbaye Diagne ile skoru 2-1’e getirdi. Ancak VAR kararıyla penaltı kazanan Altay 86. dakikada Karamoko Bamba’nın golüyle durumu 2-2 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

Galatasaray’ın ligdeki 3 puan hasreti dört maça çıktı ve 23 puanla lider Trabzonspor’un 16 puan gerisinde kaldı. İzmir temsilcisi Altay ise, galibiyet hasretini 8 maça çıkardı ve 18 puana ulaştı. 

KAYNAK: www.sozcu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir