Galatasaray’dan Sivasspor’a da 3 puan

Deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan Galatasaray Muslera’nın sakatlandığı pozisyonda yediği golle rakibine mağlup oldu. Galatasaray’ın ligdeki üç puan hasreti 5 maça çıkarken, Sivasspor’un galibiyet serisi üç maça çıktı.

Süper Lig’in 16. haftasında Demir Grup Sivasspor, Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti. Oldukça temposuz ve pozisyon açısında kısır geçen karşılaşmada tek gol, Muslera’nın sakatlandığı pozisyonda Fajr’den geldi. Avrupa’da namağlup lider olarak gruptan çıkan Galatasaray’ın ligdeki galibiyet hasreti 5 maça çıkarken, Sivasspor üst üste gol yemeden üçüncü maçını kazanmış oldu.

Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde keyifsiz geçen 90 dakikada iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. Galatasaray’ın topa daha çok sahip olduğu, Sivasspor’un ise rakibini kendi yarı alanında karşılayıp, hızlı hücumlarla pozisyon aradığı maç izleyenleri adeta uyuttu.

İKİ TAKIM DA HÜCUMDA ETKİSİZ KALDI

Galatasaray’ın 29. dakikada Feghouli’nin ceza sahası içinden çektiği şut dışında pozisyon üretemediği maçta Sivasspor, ceza sahası dışından çektiği şutlarda Muslera’yı geçemedi. Fauller ve pas hataları nedeniyle sık sık duran oyunda gol ise, büyük bir şanssızlık sonucu geldi.

Maçta 80. dakika oynanırken ceza alanının hemen üzerinde Muslera ile Luyindama’nın çarpışması sonrasında topla buluşan Yatabare pasını müsait durumdaki Fajr’a aktardı. Pozisyonda sakatlanan Muslera kalesine dönemeyince Fajr’in hafif sağ çaprazdan gelişine yaptığı sert ve düzgün vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-0 Sivasspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyetle Sivasspor puanını 22 yaparken, Galatasaray 23 puanda kaldı.

Galatasaray,  Sivasspor yenilgisiyle birlikte galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

Kaynak: www.sozcu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir