GS eski Başkanı Mustafa Cengiz vefat etti

Galatasaray’ın 37. Başkanı olan Mustafa Cengiz, hayatını kaybetti. Uzun süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz babasının vefatının ardından yaptığı ilk açıklamada ‘Canımı vermeye hazırdım’ diyerek duygu dolu anlar yaşadı.

Mustafa Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz: Canımı vermeye hazırdım

Mide kanseri ve beyin tümörü rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir tedavi altında olan Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz 72 yaşında hayatını kaybetti. Cengiz’in tedavi gördüğü hastanede açıklama yapan oğlu Sarper Cengiz duygu dolu ifadeler kullandı. Yaşadıkları zorlu hastalık sürecini anlatan Sarper Cengiz şu ifadeleri kullandı:

‘İNSAN BABASI HİÇ ÖLMEYECEK SANIYOR’
Sadece babamı değil rehberimi kaybettim. Hayatta her şeyi konuşabildiğim, danışabildiğim, yol göstericimdi. Keşke elimizden daha fazlası gelseydi. 17-18 aylık süreç müthiş bir mücadele ile geçti. Müthiş dirayetli davrandı. Tabiri caizse dağ gibi durdu. Baba çünkü dağ gibidir. İnsan babası hiç ölmeyecek sanıyor. Bir evlada bu zorlu süreç, hastalık süreci nasıl yaşatılır onu bile hazırlamıştı. İstisnasız canımı vermeye hazırdım onun için ama buraya kadarmış. Arayıp başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Telefonlarına bakamadığım herkesten de özür diliyorum.”

Cengiz, 7 Mayıs 2020’de 10 saat süren bir beyin ameliyatı olmuş, operasyon başarılı geçmiş ancak 18 Mayıs’ta mide kanaması sebebiyle ikinci kez ameliyat edilmişti.

Kaynak: www.sozcu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir