HAKAN ORTATEPE SÜPER LİG’İ YORUMLADI

Ve.. Süper Lig kaldığı yerden tekrar başladı…

MUSLERA SEZONU KAPATTI, RİZE NEFES ALDI

Geri kalan haftalarda şampiyonluk ipini kim göğüsler, henüz söylemek mümkün degil ama öncelikle Muslera ve Andone’ye acil şifalar dileyip, Galatasaray’ın şampiyonluğu zora soktuğunu söyleyebiliriz. Rize takımı öyle çok üstün bir futbol oynayıp ta kazanmadı. Galatasaray da çok kötü oynamadı. Gecenin kahramanı Rize’nin kalecisi Tarık, Galatasaray’a geçit vermedi, yaptığı net kurtarışlar ve Galatasaray’ın 3. bölge koordinasyon eksikliği, Rize’nin de biraz şansının yardım etmesi, maçın Rize lehine bitmesindeki etkenlerdi.

SÖRLOTH VARSA SORUN YOK, BAŞAKSPOR TAKİPTE

Haftanın ilk maçında Trabzonspor sanki hiç ara vermemiş gibiydi. Nerede kaldıysa ordan devam edip, deplasmanda Göztepe’yi net skorla 3-1 geçti. Karşı takım oyuncuları adeta “nerden çıktı bu adam” diyorlardır, durdurulması çok zor bir oyuncu, hızlı ve güçlü bir fiziği var, aynı zamanda hırslı ve mücadeleci.. Kim mi ? Tabii ki Sörloth!.. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri Trabzonspor ve takımda Sörloth varsa sorun yok. Dolu dizgin yoluna devam ediyor.
Başakşehir de haftayı kayıpsız kapatıp ilgin güçlü ekiplerinden Alanya yı 2-0 mağlup ederek, şampiyonluk icin “ben de burdayım” demeye devam ediyor.

FENER 2 KERE YANDI, KARTAL 2 YARA ALDI

Fenerbahçe son üç dakikada geri döndü, adeta küllerinden yeniden doğdu ve moral kazandı. Kayseri “düşme potasında kalmaya devam” dedi.
Beşiktaş evinde Antalya’ya mağlup oldu ama Sergen hoca gerçekten çok müthiş bir iş yapıp futboldaki yetenegini, hocalıkta da gösterdi ve iki genç oyuncuyu Türk futboluna kazandırdı. Kaleci Ersin  ve sol bek Rıdvan, pırıl pırıl iki genç, gelecek için güzel yatırımlar ve isimlerinden söz ettirecekler.

MALATYASPOR ATEŞ HATTINA GİRDİ

Daha 12.sıradayken, bu takım düşme adaylarından dediğim Malatyaspor beni yanıltmadı ve bu hafta kendi evinde aldığı Kasımpaşa yenilgisi ile küme düşme potasına girdi.

Lig kaldığı yerden başladı. Özlemişiz futbolu gerçekten. Geri kalan haftalarda heyecan daha da artacak. Dileğimiz liglerimizin sağlıklı bir şekilde devam edip sona ermesi. İzlemeye devam !..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir