Hakem 3-1 Fenerbahçe

Süper Lig’de Trabzonspor Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek liderliği rakibinden devraldı.

Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe’yi 3-1 yendi. Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan dev maç golleri, kırmızı kartı, penaltısı ve hakem Ali Şansalan’ın kararlarıyla çok konuşuldu.   

Maç Diego Rossi’nin golüyle başladı

Mücadeleyi yüzde 50 kapasitenin tamamını dolduran 21 bin bordo-mavili taraftar izledi. Zorlu karşılaşma golle başladı. Henüz 3. dakikada Diego Rossi, Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirdi.  

Kim Min-jae atıldı, Fenerbahçe eksik kaldı

Ardından 13 ve 23. dakikalarda iki sarı kart gören Kim Min-jae oyundan atıldı. Fenerbahçe 10 kişi kaldığı pozisyonun devamında Bakasetas’ın kullandığı frikikle toğu ağlarına gördü. İlk yarı 1-1 sonuçlandı.

Halil Umut Meler uyardı, penaltı kararı çıktı

İkinci yarıda yüklenen Trabzonspor uzun süre galibiyet golünü aradı. Önce Dorukhan Toköz’ün kafa vuruşu direkten döndü. 87. dakikada Szalai ile Cornelius’unn mücadelesinde VAR’daki Halil Umut Meler’in uyarısıyla Ali Şansalan penaltı kararı verdi. Bakasetas, Trabzonspor’u 2-1 öne geçirirken, 2 dakika sonra da Yusuf Sarı skoru belirledi: 3-1 

Fenerbahçe koltuğu Trabzon’a devretti

Bu sonuçla puanını 21 yapan Trabzonspor, Süper Lig’de liderliğe yükseldi. Fenerbahçe ise 19 puanla 2. sırada kalırken bu sezon Başakşehir maçından sonra ikinci yenilgisini aldı.

Kaynak: AJANSSPOR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir