HAMBURG BEŞİKTAŞLILAR BİRLİĞİ’NDEN DAYANIŞMA AKŞAMI!

Yaklaşık 20 yıldır Hamburg ve çevresinde faaliyette bulunan Hamburg Beşiktaşlılar Birliği, Hamburg şehrinin Mundsburg semtinde bulunan Rüya Events salonunda dayanışma etkinliği düzenledi.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir/Salih Kartal

HBB başkanı Ertaş Akçelik’in gelen misafirleri kapıda karşıladığı etkinliğe, Hamburg Eyalet Meclisi Milletvekilleri Güngör Yılmaz, Mehmet Yıldız, Yusuf Uzundağ, Deniz Çelik, Hamburg Başkonsolusu Emine Derya Kara , Eğitim Ateşesi Lütfi Dede, HBB onursal başkanı Lütfü Kortağ, Dr. Etem Ete, Hamburg Galatasaray Derneği başkanı Nihat Kırmızı, EUBA başkanı M.Emin Süzen, Hamburg Basın Birliği başkan yardımcısı Erdal Altuntaş, Hamburg Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri, Şenay Aydın-Meral Çelik, Sosyal aktivist Ayşe Drebing,, Hamburg iş insanlarından Atıl Iğdırlıoğlu, Levent Salman, Ömer Polat, Hasan Renkliçay eşi Andrea Kinkel, Vildane Uludağ, Halis Başbuğ, Volkan Varol, Turgut Duman, İmren Mutu, Sümbül Tarakçılar, Şenol Çağlar, Alper Çağlar Basın-medya dünyasından, Mehmet Atak, Ali Akdemir, Hurşit Köse, Yaşar Yıldırım, Salih Kartal, , Bekir Tanrikulu, , Kazım Korkmaz, Erdinç Atay, Naciye Aslan olmak üzere, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği yönetim kurulu üyeleri 2. Başkanı Kazım Yıldırım, Cansu Akçelik, Deniz Peker, Veli Yıldırım, Bensu Okur ve Şennur Taner ve Beşiktaşlı taraftarlar katıldı.

SANATÇI PINAR ÇOŞTURDU!

Kuzey Almanya’nın tanınmış sanatçısı ve aynı zamanda koyu bir Beşiktaşlı olmasıyla kamuoyunda tanınan sanatçı Pınar Ergin, dayanışma konserinde sesiyle ve sahnesiyle gelen konukları mest ederek çoşturdu.

AKÇELİK KONUKLARA TEŞEKKÜR ETTİ!

Hamburg Beşiktaslılar Birliği başkanı Ertaş Akçelik yaptığı açılış ve selamlama konuşmasında gelen konuklara etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür etti. Akçelik konuşmasının devamında, „Çok kısa sürede kararını verip hazırlıklarına başladığımız bu etkinliğimiz ile amacımız Hamburg’da bulunan Beşiktaş’lıları ve Hamburg kamuoyunu bir araya getirip, bir dayanışmanın temelini atmaktı. Pandemi nedeniyle uzun süre toplu olarak bir araya gelememiştik ve bu vesile ile de herkesi tekrar bir araya getirip, artık ardı arkası kesilmeyecek etkinliklerimizin de temelini atmak istedik. Önümüzdeki haftasonu bir genel kurulumuz olacak, şayet göreve devam edersek sizi bu günden davet etmek istediğim bir kaç etkinliğimizin duyurusunu yapmak istiyorum.“ dedi. Akçelik Beşiktaş’ın 120 kuruluş yılı nedeniyle yapmayı düşündükleri ve planladıkları etkinlikleri anlattı.

ALİ AKDEMİRBeşiktaşlı olmak bir aşk’tır, Bir Sevdadır, Bir Tutkudur“

Daha sonra sahneye davet edilen derneğin denetleme kurulu üyesi Ali Akdemir’de yaptığı konuşmada özetle, „120 yıllık centilmenlik geleneği olan bir spor kulubünün taraftarı olmaktan gurur duyuyoruz. Spor dostluk, barış kardeşlik demektir. Beşiktaş bir çok ilke imza atmış, farklı insan ilişkileri ve çalışma anlayışına sahip güzide bir spor kulübümüzdür“ dedi.

Başkonsolos Emine Derya Kara, Dayanışma Akşamına İmzalı Beşiktaş formasıyla Katılım Sağladı!

Hamburg Beşiktaşlılar Birliği etkinliğine, Hamburg Başkonsolosu Emine Derya Kara imzalı Beşiktaş formasıyla katıldı. Kara etkinlik boyunca imzalı formayı üzerinden çıkarmadı. BJK ürünlerinin de satışının yapıldığı dayanışma etkinliği sanatçı Pınar Ergin’in sahne programıyla çoşku içersinde geç vakitlere kadar devam etti. Pınar Ergin’e sahnede Bülent Silifke destek verdi.

Etkinliğe S.T. Organizasyon Sümbül Tarakçılar, La Maison Rose Nermin Orhan ve Rüya Event’in katkı ve sponsor desteği verdiler

BJK ürünlerinin de satışının yapıldığı etkinlik sanatçı Pınar Ergin’in sahne programıyla çoşku içersinde geç vakitlere kadar devam etti. Pınar Ergin’e sahnede Bülent Silifke destek verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir