HAMBURG MECLİSİNİN YÜZDE 10’U TÜRKİYE KÖKENLİ

Hamburg’da yapılan Eyalet Parlamentosu seçim sonuçları kesinleşti, Türkiye kökenli adaylardan bazıları aldıkları oylarla Eyalet Parlamentosuna girmeyi hak ettiler.

Derleme: Naciye ASLAN

HAMBURG EYALET PARLAMENTOSU’NA SEÇİLEN TÜRKİYE KÖKENLİ MİLLETVEKİLLERİ (Tercihli Oylar)

SPD: Kazım Abacı, 7.716 /Güngör Yılmaz, 6.829 / Barış Öneş, 13.741 / Ali Şimşek, 4099 / Cem Berk, 16.604

SOL Parti: Cansu Özdemir, 38.540 / Deniz Çelik, 20.393 / Mehmet Yıldız, 9.671 / Metin Kaya, 5.846

Yeşiller: Yusuf Uzundağ, 2.862 / Filiz Demirel, 34.610 / Sina Aylin Demirhan, 4.032

CDU: David Erkalp, 10.372

SEÇİLEN ADAYLAR SOSYAL MEDYA ARACILIĞI İLE MUTLULUKLARINI PAYLAŞTILAR

Barış Öneş: 13.741 oyla SPD genel listesinde en iyi sonuçlardan dördüncülükle Hamburg Eyalet Parlamentosuna girdim. Çok mutluyum. Gerçekten zorlu bir seçim kampanyasında beni destekleyen ve yanımda duran herkese çok teşekkürler. Harikasınız. Yeni ve heyecan verici bir zaman geçirmeyi dört gözle bekliyorum. Bu yöne birlikte gidelim.

Kazım Abacı: Güveniniz için teşekkürler.
Yeniden seçildim.

Güngör Yılmaz: Sevgili Arkadaşlarım, sayım sonuçlarına göre 60 kişilik SPD- Hamburg Eyalet Listesinde 6.800 oyla Parlamentoya girmeye hak kazandım. Bu süreçte yanımda yer alan herkese minnet duygularımla sonsuz teşekkür ediyorum. Meclis’te sizin sesiniz olmaya devam…

Ali Şimşek: Sevgili arkadaşlar, değerli dostlar. Sandıklar sayıldı, lokaller kapandı. İlkeli duruşumdan, dürüst mücadelemden taviz vermeden bu yarışı ben de kazandım. Şu anki sonuçlara göre meclise girmeyi başardım. Bu zorlu mücadelede beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Çok sağolun ve var olun!

Deniz Çelik: Arkadaşlar, tekrar milletvekili olarak seçildim. Verdiğiniz destek icin çok teşekkür ederim. Umarım önümüzdeki dönem sizlerle beraber daha güzel işler başaracağız.

Mehmet Yıldız: Sevgili Arkadaşlar bu seçimde bana göstermiş olduğunuz dayanışma ve güven için gönülden teşekkürler…Seçim bölgem (Wahlkreis 2 Billstedt, Mümmelmansberg, Rotenburgsort, Wilhelmsburg, Veddel, Finkenwerder) bölgemden seçilmiş bulunuyorum. Bundan sonra da Siyasi çalışmalarımıza birlikte devam edip birlikte şekillendirmeye çalışacağımız için mutluyum…

Yusuf Uzundağ: Bu yılki seçimde beni oylarıyla veya diğer yollarla aktif olarak destekleyen herkese çok teşekkürler! Buna değdi! Şimdi isteklerinizi olabildiğince dikkate almak için elimden geleni yapacağım.

Metin Kaya


HAMBURG MECLİSİNİN YÜZDE 10’U TÜRKİYE KÖKENLİ” için bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir