Hamburg Fenerbahçeliler Derneği „Çocuklar Üşümesin 2“ Tunceli Projesini Tanıttı!

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği kuruluşlarının 20. yıl etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Edip Akbayram’ın da katılacağı konser programı öncesi „Çocuklar Üşümesin 2“ Tunceli projesini, Hamburg’un Sternschanze semtinde Feld str üzerinde bulunan, Mahsuni Bana’nın işlettiği nezih Ustam restoranda bir basın toplantısıyla tanıttı.

Haber: Ali Akdemir

Sosyal sorumluluk projelerine başarıyla imza atmaya devam eden Hamburg Fenerbahçeliler Derneği, 26 Kasım Cumartesi günü Wilhelmsburg Bürgerhaus’ta sanatçı Edip Akbayram’ın da katılacağı bir konser etkinliği gerçekleştirecek. Sosyal-sorumluluk projesiyle ilgili Ustam restoranda destek veren duyarlı iş insanlarının da katıldığı yemekli toplantıda basın mensuplarına ayrıntılı bilgi verildi.

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği başkanı Mustafa Çömlek yaptığı açılış-selamlama konuşmasında, Hamburg ve Erzincan Derneklerinin girişimiyle gerçekleşen ilk projeden sonra ikinci büyük sosyal sorumluluk projesini Hamburg’da gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını belirterek, “bu insani projemize destek veren tüm duyarlı insanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan dernek yönetim kurulu üyesi Mehmet Taner basın mensuplarına projeyle ilgili ayrıntılı bilgi vererek, konuyla ilgili hazırladıkları basın bültenini sundu. Taner konuşmasında “Şampiyonluğa olan inancımızdan dolayı, “inanın çocuklar inanın” başlığıyla düzenlenecek sanatçı Edip Akbayram’ın da katılacağı konserden derneğe kalacak tüm geliri “Çocuklar Üşümesin 2” Tunceli projesine aktaracağız” dedi.

Hamburg Fenerbahçeliler derneği başkanı Mustafa Çömlek, ikinci başkanı Himmet Keklikçi, başkan yardımcısı Mehmet Taner, yönetim kurulu üyeleri Şuayip Karakuş, Selim Kavcıoğlu, Murat Yıldırım, Uğur Acun, Ahmet Koşan ve Meral Çelik’in ev sahipliği yaptığı, Hamburg’da farklı renklere sahip taraftar derneklerinden renkli duyarlı iş insanlarının da destek vererek katıldığı basın toplantısında Taner yaptığı konuşmasının devamında, “12 yönetim kurulu üyemizin beş yüz avro katkı sunarak başlattığı, toplamda 409,762 TL mal olan Tunceli ve çevresinde yardıma muhtaç toplam 1084 çocuğa yapılacak mont, bere ve atkı yardımını aralık ayının ilk haftasında bölgeye giderek dağıtmayı planlıyoruz. Neden Tunceli sorusuna cevabımız ise, üniversiteye en fazla öğrenci veren ve okumaya en fazla ilgi olan şehrimiz olduğu içindir. Projemize Fenerbahçe kulübü ile istişare ederek ve başkanımız Ali Koç’dan aldığımız destek ile başlattık. Ayrıca bir aksilik olmazsa giyecek yardımının bölgede dağıtılmasında başkanımız Ali Koç’ta hazır olacak ” dedi.

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği geçmiş dönemde sorumluluk projesi kapsamında, Erzincan bölgesinde yaşayan çocuklar için giyim ve kıyafet yardımında bulunmuştu..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir