Hamburg Fenerbahçeliler Mustafa Çömlek ile devam dedi!

Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Olağan Genel Kurul toplantısı ID- Diamond Salonu’nda gerçekleştirildi ve oy birliği ile Duayen Başkan Mustafa Çömlek tekrar     seçildi. Himmet Keklikçi de Başkan  Yardımcılığına tekrar getirildi.  Kongre Divan Heyeti ise Mesut Sipahi başkanlığında Coşkun Coştur ve  Murat Kaplan’dan teşekkür etti.

Derneğin Basın Sözcüsü Mehmet Taner tarafından okunan Faaliyet raporu üzerinde yapılan konuşmalar ve Denetleme Kurulu Raporu’nun okunmasını takiben yapılan oylamada, 2006 yılından bu yana  başkanlık görevini sürdüren Mustafa Çömlek, tek aday olarak yeniden başkan seçildi.  Başkan Yardımcılığı görevine ise tekrar Himmet Keklikçi getirildi.

Başkan Çömlek, yaptığı teşekkür konuşmasında,  Başkan Ali Koç’un  Ali Koç’un Hamburg’da Vakt-i Fener tanıtım gecesinde Hamburg Fenerbahçeliler Derneği hakkında  söylediği “Fenerbahçe spor kulübüne zor koşullarda sahip çıkan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği açık ara örnek gösterilecek bir dernektir.’ sözlerinin kendileri için bir gurur vesilesi olduğunu  belirterek, “Başkanımız sayın Ali Koç’un bu sözlerinden sonra derneğimizi sizlere daha fazla anlatmaya gerek görmüyorum”  diyerek, üyelerden büyük alkış aldı. 

“Fedakârlık gösteriyoruz”

Yönetim Kurulu olarak verdikleri tüm sözleri yerine getirdiğini belirten Çömlek “20 yıldır Hamburg Fenerbahçeliler Derneği içerisindeyim. Bizde başkan duruyor ama yönetimdeki arkadaşlar değişiyor. Bizdeki bu değişiklik görünmüyor. Benimle bugüne kadar çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Son yönetim kurulunda bulunan arkadaşlar çok fedakârlık göstererek çalışma yaptı. Derneğin tarihinde en güzel yönetim kurulunu oluşturduğuma inanıyorum. Yönetim kurulu oluşturmak da kolay değildir. Birbirini tanımayan insanları bir araya getirip oluşturduğumuz bu yönetim, birçok faaliyete imza attı, ailesinden fedakârlık ederek çalışıyor.” sözlerini sarf etti.

Yönetim  Kurulu’na şu isimler seçildi:

Mustafa Çömlek / Başkan

Himmet Keklikçi / Başkan yardımcısı

Ahmet Koşan (Sayman)

Selim Kavcıoğlu, Şuayip Karakuş, Mehmet Taner, Uğur Acun, Belkıs Gökçen, Şenay Gemici, Mahmut Çakallıoğlu, İrfan Gündoğan, Murat Yıldırım, Hasan Yılmaz, Ali Gani, Meral Çelik, Tuana Çakallıoğlu

Denetleme Kurulu:

Gülseren Kaya, Ergüven Aygün ve Bünyamin Yağdıran.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir