Hamburg Galatasaray’da yeni Başkan Nihat Kırmızı


2001 yılında Behçet Algan ve arkadaşları tarafından kurulan Galatasaray Hamburg Derneği’nin  10. Genel Kurul toplantısında Başkanlığa oybirliği ile Nihat Kırmızı seçildi. Başkan Yardımcılıklarına ise Sedat Akgündüz, Volkan Varol ve  Havva Çiçek getirildi. 36 üyenin katılımı ile TGH salonunda yapılan kongre, Divan heyeti Başkanı Ali Kurtuldu ile Derya Tuncal ve Hüseyin Varol tarafından yönetildi.

HABER:SALIH KARTAL

Kurucu başkan Behçet Algan ile  eski başkanlar Abdullah Akar, Ziya Toprak ve Kamuran Pelek  ve üyelerin hazır bulunduğu Kahvaltılı Genel Kurul toplantısında Faaliyet Raporu Asım Kılıç tarafından okundu. Raporda gerçekleşemeyen projeler için üyelerden özür dileyen Kılıç bunun yanında gerçekleştirdikleri etkinlikleri de anlattı.
Başkan Durak Demir; Pandemi ortamında hayata geçiremedikleri bazı etkinlikler vesilesiyle duyduğu üzüntüyü dile getirirken. çalışma arkadaşlarıve anlayışlarından dolayı üyelere teşekkür etti.  Demir,  “Dilerim bizden sonraki arkadaşlarımız bizden daha başararılı bir şekilde projeleri hayata geçirirler.  Benim en çok üzüldüğüm şey çalıştay gruplarının geniş Galatasaray ailesini oluşturamamış olmamızdır.  Hedefimizi 800 üye olarak koymamıza rağmen korona uygulamaları nedeniyle gerçekleştiremedik. Bazı spekülasyonlara karşı şunu söylemem gerekiyor; Galatasaray derneğinde yönetici olmak, başkan olmak her Galatasaray’lı için bir hedef olmalı, hedef olduğu kadar da onurdur şereftir. Bundan dolayı bana bu fırsatı verdiğiniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Galatasaray derneğinde makamdan ayrılınır fakat görevden ayrılınmaz” şeklinde konuştu. Durak Demir’in Ali Arda isimli gence vermiş olduğu sözden dolayı hediye ettiği Galatasaray forması üyelerden büyük alkış aldı.
Aydın Aktürk de mali rapora açıklayarak ” 2019 yılında 3009 € olarak devir alınan mali durum bugün itibarı ile banka’da 6298 ve kasa’da 2355 € olarak toplamda 8653 € olarak teslim ediyoruz.” dedi.

Denetleme kurulu adına konuşan Kamuran Pelek,  her hangi bir usulsüzlüğe rastlanmadığını belirttikten sonra yapılan oylama ile eski yönetim aklandı.
Behçet Algan; Şapkamızı önümüze alıp düşünmeliyiz!
Temenniler bölümünde söz alan Kurucu Başkan Behçet Algan “Biz sadece 36 üye ile Genel kurul yapıyorsak şapkamızı önümüze alıp düşünmemiz gerekiyor. Yemeler içmeler faaliyet sayılmaz. Fabrika ayarlarımıza geri dönmeliyiz. Üye sayımızı arttırmak durumundayız. Bunları söylemek benim görevim. Bu konuda yapabileceğim her şeye hazırım.” diyerek eleştiride bulundu.
Eski başkanlardan Kamuran Pelek , Abdullah Akar ve Ziya Toprak yaptıkları konuşmalarda Derneğin daha nasıl geliştirilebilece yönünde düşüncelerini belirttiler.

Tek Aday Nihat Kırmızı
Açık oylama usulü ile yapılan seçimde  tek aday olarak  Nihat Kırmızı oy birliği ile başkanlığa seçildi. Başkan Yardımcılığına Sedat Akgündüz, Volkan Varol, Havva Çiçek seçilirken, Aydın Aktürk  de Saymanlığa getirildi.
Yönetim Kurulu üyeliklerine  Caner Suna, Çağdaş Melikoğlu, Beyhan Acar, Gözde Kripsi, Esad Erverdi, Hüseyin Çiçek, Turgut Duman, Mustafa Kahraman, Ziya Toprak, Safiye Kırmız, Fikret Tuştaş seçildi.

Başkan Kırmızı’dan vaadler
Yeni başkan Nihat Kırmızı, Genel Kurulda emeği geçenlere teşekür ederek başladığı konuşmasında “Galatasaray yeni yönetimi adına hepinizi selamlıyorum. Eski yönetimdeki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. inşallah dernek lokalini biz yaparız, sizlerin katkılarıyla yaparız, üye sayılarımız çoğaltırız. İnşallah bayrağı iki sene sonra biz de gençlere bırakacağız. . Ayrıca iyi bir Atatürkçü olarak Cumhuriyetin yüzüncü yılında umarım herkesle birlikte büyük bir kutlama yapacağız.” diye düşüncelerini ve sevincini paylaştı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir