Hamburg’da bu gece boks rüzgarı esecek

Hamburg’da uzun bir aradan sonra Almanya’nın gözde Türk Boks kulübü EC Boxing’in (ECB ) organize ettiği bu akşamki  maçlar öncesindeki son hazırlıklar, sporcuların tartılması ve basın açıklamaları tamamlandı. 

Haber ve Fotoğraflar: Salih KARTAL (gazetem.eu)

Hamburg’un ünlü boks kulübü Erol Ceylan Boks Promatıon (ECB) çatısı altında dünyanın çeşitli yerlerinde ringlere çıkan boksörler korona sonrası tekrar ringler dönüyor. Bu akşam saat 19.00’da “Die Bucht Südring 46, 22303 Hamburg” adresinde yapılacak zorlu karşılaşmalar için da ringe çıkacak olan sporcular, bu önemli maçlar öncesi basın toplantısı ve tartı için buluştular. Türk boksunun ağır sıkletteki yıldızı Ali Eren Demirezen,  Christian Hammer (Romanya), Mahmoud Charr (Almanya) ve dünya starları maç öncesi kantara çıktı.

Tartı sonuçları kayda alındıktan sonra açıklamalarda bulunan EC Box Promotion Başkanı Erol Ceylan; zorlu bir süreç sonrası organize ettikleri maçlar için görev alan sporculara teşekkür etti.

Basın mensuplarıyla  duygu ve düşüncelerini paylaşan sporcular da motivasyonlarının yüksek ve maçlara hazır olduklarını belirttiler.

Son olarak Muhammed Ali’nin 13 kez kazandığı dünya şampiyonluk kemerini kazanan boksör Manuel, Mahmoud Char, Amerikada yapılacak olan ağırsiklet şampiyonluk maçları yolunda kendisine destek olan organizatör Erol Ceylan‘a teşekkür etti.

Basın açıklaması sonrası boksörler kameralar karşısında pozlar verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir