Hamburg’da Galatasaray Derneği Fırtınası


23 yıl önce Behçet Algan ve arkadaşları tarafından kurulan Galatasaray Hamburg Derneği, Volkan Varol başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun bir dernek lokali açma yolundaki girişimleri sonucu, nihayet Holstenstr. 158 adresinde 450 metrekarelik alanda tam teşkilatlı şekilde hizmete açılmaya hazırlanıyor.

Haber: Mehmet Atak (Gazetem.eu)

Galatasaray Hamburg Derneği, geçmişte değişik semtlerde faaliyet gösterdikten sonra, bir süredir hasret kaldığı kendi kulüp lokaline kavuşması yolunda önemli bir adım atarak, Başkan Volkan Varol ve yönetim ekibiyle birlikte gece gündüz çalışarak yeni binasına taşınmak için sabırsızlanıyor. Altona, St. Pauli, Sternschanze ve Holstenstr. merkezindeki yeni dernek merkezi, Hauptbahnhof’a da 8 dakika mesafede bulunuyor.

ESKİ BAŞKANLAR DA OLUMLU BULDU

Holstenstr. 158 numaradaki 450 metrekarelik bina katında tam teşkilatlı yeni dernek lokalinin bir kültür ve spor merkezi olarak açılması yolunda görüşleri alınan eski başkanlar Behçet Algan, Abdullah Akar, Gürol Gür, Mehmet Günyar, Ziya Toprak, Kamuran Pelek, Durak Demir ve Nihat Kırmızı’nın projeye sıcak bakmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Volkan Varol, “Başkanlarımızın bu desteği bizlere güç verdi. İşte Galatasaraylılık budur” diyerek, kendilerine teşekkür etti. Hemen hemen her gün arkadaşlarıyla birlikte yeni lokalin hazırlık çalışmalarını sürdüren Başkan Volkan Varol, “Yönetim odası, çocuk odası, kantin, GS ürünleri satış odası ve 300 kişinin oturup maç seyredebileceği ve umumi toplantılar için geniş salon gibi bölümler içeren tam teşkilatlı dernek lokalimizin açılışı Eylül ayı ortalarında olacaktır.” ifadesinde bulundu.

GALATASARAY BAŞKANI DURSUN ÖZBEK DE KATILACAK

Başkan Varol ayrıca yurt dışındaki bu en büyük Galatasaray Dernek Lokali açılışına davet edilen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in bu habere çok sevindiğini ve Hamburg’a geleceğini belirtti. Varol, diğer davetlilerin sürpriz isimlerden oluşacağını ifade etti.

BOĞAZIN BÜYÜSÜNÜ HAMBURG’A GETİRECEK PROJE

Lokal açılışı için hazırlıkları bizzat yerinde inceleyen Radyo ve TV programcısı Claudia Unruh’un yazısından can alıcı bölümleri de alıntılayarak okuyucularımıza sunuyoruz:

“Hamburg’da harika bir şey oluyor; biz insanları sporda, kültürde bir araya getiren bir şey! Tüylerim diken diken oldu! Bütün kötü haberlerin yanında bir de vizyonerlerin büyüsü var şehrimizde. Bu çok özel lokasyon turu için GALATASARAY HAMBURG DERNEĞİ Başkanı Volkan Varol’a teşekkür ederiz.

Planlı atölye çalışmaları, kurslar ve okumalar ile birlikte çocuk kulübü, GS mağazası ve kendi koleksiyonumuzla birlikte maç izleyin, tüm ailenizi ve arkadaşlarınızı bir araya getirin. Hamburg ve spor için, kültürlerarası ağ oluşturma, sokaktaki çocuklar ve gençler için bir sığınak. Bir şans için! Mutlu bir gelecek için. Aynı zamanda Boğaz’ın büyüsünü Hamburg’a getirecek bir şey. Ah, şehrimizde hâlâ bunu yapan insanlar olduğu için çok heyecanlıyım…”


Hamburg’da Galatasaray Derneği Fırtınası” için 2 yorum

  1. Çok güzel bir proje olark görüyor, tebrik ediyorum. Canı gönülden destekliyorum. Galatasaray Hamburg derneği büyük bir aile.

  2. İlk günkü motivasyonla haftasonları dahil, sizler için çalışıyoruz. Biz inandık, durmak yok.
    Üye ol yanımızda yerini al ❤️
    Kurumsal iş birliği, Üyelik ve Destek için irtibat:
    Galatasaray Hamburg Başkan
    Volkan Varol +49 172 9914322

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir