Hamburg’da ücretsiz aşı kampanyasına yoğun ilgi

Hansa Treff adlı lokalin sahibi Mehmet Şimşit’in Hamburg Sağlık Senatörlüğü’nün izni ile Hansa Platz meydanında düzenlediği ücretsiz aşı kampanyasının ilk bölümüne 380 kişi katılarak birinci aşısını oldu. İkinci aşı ise 8 Kasım Pazar günü 16.00- 21.00 saatleri arasında yapılacak.

Haber : Mehmet ATAK

SPD MİLLETVEKİLİ MARKUS SCREİBER DE HAZIR BULUNDU

Korona testlerinin bile artık ücretli olduğu bilinirken, geçtiğimiz Pazar günü Hamburgf’un St. Georg semtindeki Hansaplatz’da bulunan Hanse Treff lokalindeki Ücretsiz Aşı Kampanyası, gönüllü doktorlar ve ekip elemanlarının 5 saat boyunca yoğun emekleriyle gerçekleştirildi. Lokal sahibi işadamı Mehmet Şimşit’in Hamburg Sağlık Senatörlüğü’nün özel müsaadesiyle düzenlediği Aşı Kampanyası’na 380 kişi katıldı. Tasarlanan aşının bitmesi üzerine hemen takviye aşı temin edilerek tüm katılımcıların aşı olması sağlandı.

KİMLİK BELGESİ VE MASKE ŞARTI 

SPD’li Milletvekili Markus Schreiber’in de ilgiyle takip ettiği aşı kampanysının ikinci bölümünün 8 Kasım Pazar güne 16-21.00 saatleri arasında herkese açık olacağını belirten Mehmet Şimşit, aşı olmak isteyenlerin o gün kimlik ve maskelerini de yanlarında bulundurmaları gerektiğini vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir