HAMBURG’DA YAŞLILARA YARDIM ÖNERİSİ

Hamburg Sağlık ve Tüketiciyi Koruma Kurumu yaşlılara yönelik yardım amaçlı öneri hazırladı. Kurumun yayınladığı öneri şöyle:

Yaşlı insanlar şu anda bir risk grubu olarak özellikle risk altındadır ve sosyal temaslarını en aza indirmelidir. Günlük yaşamlarını şekillendiren ziyaretler artık mevcut değildir. Sonuç olarak birçok yaşlı kendini yalnız ve izole edilmiş hissediyor. Bazıları, örneğin alışveriş ve eczaneler için günlük yardımları yeniden düzenlemek zorundalar.

Bu özel zamanlar, birbirlerine destek olmak ve yardım etmek demektir. Telefonda konuşacak birini mi arıyorsunuz? Alışveriş veya servisiyle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var? PC’nizi veya cep telefonunuzu başkalarıyla iletişim halinde tutmak istiyorsunuz ve aniden artık hiçbir şey çalışmıyor mu? Sağlık ve bakım soruları için irtibat kişisine mi ihtiyacınız var?

Bu telefon numarasından yardım alabilirsiniz: 040/4 28 28-8000

YARDIMINIZI SUNMAK İSTER MİSİNİZ?

Yardımınızı sunmak ve örneğin biraz alışveriş yapmak, köpeklerle yürüyüşe çıkmak veya telefonda arkadaş edinmek ister misiniz? İletişim için aynı numaradan ulaşabilirsiniz. 040/4 28 28-8000

Hamburg’da zor durumda olan yaşlılar ve yardımcılar için iletişim:

Telefon: 040 4 28 28 8000
Pazartesi – Pazar: 7:00-19:00
E-Mail: hamburghilftsenioren@service.hamburg.de

Bizi arayın! Ulaşamıyorsanız mesaj yazın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir