Hamburg’lu Beşiktaşlılar Bir Araya Geldiler!

2002 yılı eylül ayında Hamburg’un Wilhelmsburg semtinde bulunan “Kubi Center’de” bir araya gelerek kurulan Hamburg Beşiktaşlılar Birliği, 18 Aralık 2022 pazar günü yapılacak olan seçimli genel kurul öncesi, başkan adaylarından Mehmet Özlü’nün çağrısıyla bir araya gelerek, kendi aralarında istişarede bulundular.

Hamburg Beşiktaşlılar Birliğinde başkanlık yapmış olan, Musa Özer, Rıza Atamtürk, Lütfü Kortağ ve şu an mevcut başkan olan Ertaş Akçelik‘in de katıldığı toplantıya, iş, spor, medya, sanat, siyasi çevrelerden olmak üzere, siyah-beyaz renklere gönül vermiş çoşkulu bir Beşiktaş topluluğu katıldı.

BAŞKAN ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI!

Önümüzdeki seçimde başkan adayı olacağını açıklayan Beşiktaş Kongre üyesi, Mehmet Özlü’nün Hafencity’de işlettiği “Ciao Mamma” isimli restoranda bir araya gelen ve çağrıyı yapan Mehmet Özlü, denetleme kurulu üyesi Ali Akdemir, Sümbül Tarakçılar‘ın birlikte yönettiği toplantıda, önce Ali Akdemir, konukları Hamburg’lu Beşiktaş’lıların bugüne kadar vefat eden 9 kaybı için, 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti.

Saygı duruşunun ardından yaklaşık 40 kişilik bir davetli topluluğu, toplantıda önce kendilerini tanıttılar ve sonrası önümüzdeki dönem beklentilerine ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Önümüdeki günlerde yapılacak olan genel kurul seçiminde aday olan Mehmet Özlü, toplantıda başkan adayı olarak yapacakları ile ilgili sözlü ve yazılı olarak düşüncelerini gelen konuklarla paylaştı. Daha sonra söz alan Hamburg Beşiktaşlılar Birliği başkanı ve yeni yapılacak olan seçimde aday olacağını açıklayan Ertaş Akçelik’de, döneminde yaptıkları ve gelecek döneme ilişkin yapacağı çalışmalara yönelik görüşlerini açıkladı.

MEHMET ÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER!

Toplantıya katılanlar, Hamburg Beşiktaşlılar Birliğinin gerçekleştireceği seçim öncesi, nazik davette bulunarak, Hamburg’lu Beşiktaş’lıları kendi mekanın da bir araya getirerek ev sahipliğinde bulunan Mehmet Özlü‘ye, verimli geçen bir toplantıya öncülük etmesinden dolayı teşekkür ettiler. Geçmiş dönemde Hamburg Beşiktaşlılar Birliği’nde başkan yardımcılığı ve saymanlık görevinde bulunan Beşiktaş Kongre üyesi olan iş insanı Bülent İreçge‘de özel olarak yaptırmış olduğu Beşiktaş rozetlerinden jest yaparak gelen konuklara dağıttı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir