Hem gezdiler hem de bilgilendiler

Almanya’nın Sachsen eyaleti başkenti Dresden şehrinde bir araya gelen 17 kişilik iş konseyi üyeleri „İş Anayasası Hukuku“ (Betriebsverfasssunsgrecht) konusunda IFB eğitim kurumu tarafından verilen eğitim programına katılarak hem bilgilendiler hem de vakit buldukça şehrin turistik ve tarihi yerlerini gezdiler.

Hamburg, Münih, Bonn,  Berlin, Düsseldorf, Stuttgart, Rostock, Postdam gibi değişik şehirlerinden Dresden şehrinde bir araya gelen iş yeri temsilcileri, 34 yıllık eğitim kurumu İFB tarafından organize edilen 5 günlük eğitim programına katılarak, iş hukuku konusunda uzman avukatlar Beate Kahl ve Liba Leichtner tarafından eğitildiler.

Seminer yöneticisi Marcus Lieder ise, eğitim programı dışında arta kalan zamanlarda, katılımcıların şehrin tarihi ve turistik yerlerin gezip, görmeleri için özel bir gezi programı düzenledi.

Hamburg’dan gazeteci ve sağlık iş kolunda iş yeri temsilcisi olarak görev yapan Ali Akdemirin de katıldığı eğitim programı sonunda, katılımcılara eğitim kurumu tarafından birer sertifika belgesi verildi. Hamburg’a dönüşünde eğitim proğramı ve şehir gezisi hakkında düşüncelerini belirten  Ali Akdemir, “Bu program tüm katılımcılar için hem her yönüyle çok yararlı olmuştur. Tarihi zenginliklere sahip Dresden’i de görülmeye değer bir şehir olarak çok beğendiğimizi söylemeliyim” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir