2019’da yapılan yerel seçimlerde “Her şey çok güzel olacak” sloganının mimarı 22 yaşındaki Berkay Gezgin çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gezgin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından Saraçhane’deki protestolara katılmış ve gözaltına alınmıştı.
GAZETEM/HABER
Foto: X
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’nun sloganı haline gelen “Her şey çok güzel olacak”ın mimarı Berkay Gezgin, “cumhurbaşkanına hakaret” ve “polise mukavemet” gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Berkay Gezgin’in avukatı Cemil Çiçek X üzerinden yaptığı açıklamada : “Her şey çok güzel olacak” sözünün mimarı müvekkilim Berkay Gezgin ne yazık ki tutuklandı. 22 yaşındaki bir genç tutuklandı.
Kendisinin son cümlesi şu oldu: “Lütfen beni unutturmayın!” Asla unutmayacağız, unutturmayacağız! HER ŞEYE RAĞMEN HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!