Herşeyin Başı Sağlık, Sağlığın Başı Aşı

Genel Koordnatörlüğünü Düğün salonu işletmecisi Turgut Duman’ın başlattığı Aşı Kampanyası devam ediyor. Milletvekili Ali Şimşek’in kurumsal desteğiyle ve Belediye Başkanı Peter Tschentscher’in de katılımıyla 21 Aralık Salı günü saat 16:00’dan itibaren başlayacak Aşı Kampanyası için randevu gerekmiyor

İşte SPD Milletvekili Ali Şimşek’in Aşı Duyurusu:

Düğün salonlarında başlattığımız aşı kampanyası başarılı bir şekilde sürmekte. 

Bu vesile ile  salonlarını açarak toplumsal ve sosyal  bir sorun haline gelen Corona-Pandemisinden kurtulma mücadelemizde bize destek veren tüm sevgili işletmecilere teşekkürlerimi iletmek istiyorum.    

Bu bağlamda aşağıdaki belirtilen tarihte sayın Hamburg Belediye Başkanı Peter Tschentscher ile Wilhelmsburg kentinde Plaza Event Center’deki aşı gününe iştirak edeceğimizi ilgi ve bilginize sunmak istiyorum.   

Mobil aşılama ekibi ile bilgi alış verişinden sonra siz değerli basın mensuplarına resim çekme olanağı verilecek ve vatandaşlarımızın aşı olması icin bir çağrı yapılacaktır. 

Aşı gününde salonlarda genel koordinatörlük işini büyük bir itina ile yürüten  sayın Turgut Duman da hazır bulunacaktır.   

Yer: Plaza Event Center, Schlenzigstr. 11  

Tarih: 21. 12.2021, Saat: 16:00 – 21:00 arası   

Saygı ve sevgilerimle,

Ali Şimşek, MdHB. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir