HTKKD’DE BAŞKAN DERYA TUNCEL

Kısa adı HTKKD olan Hamburg Türk Kadınları Kültür Derneği’nin  Hospitalstr’deki TGH salonunda yapılan  Seçimli Olağan Genel Kurul  toplantısında başkanlığa Derya Tuncel getirildi. Kongre gününde derneğe 6 kişi daha üyelik müracaatında bulundu. 

YENİ BAŞKAN  DERYA TUNCEL

Divan heyetine seçilen Müjgan Eren’in Başkan ve derneğin Onursal Başkanı Engin Birsen Çelik’in de  Başkan yardımcısı olarak yönettikleri kongrede, eski başkan Serap Candan, 2 yıllık görev dönemini kapsayan faaliyet raporu üzerinde konuştu ve desteklerinden dolayı tüm üyelere teşekkür etti.  Faaliyet ve Denetleme Kurulu raporları üzerindeki konuşmaları takiben yapılan oylamalarda Yönetimin 2 yıllık faaliyetleri ibra edildi.


HTKKD’NİN YENİ YÖNETİM KURULU

35 üyenin iştirakiyle gayet olgun bir havada geçen HTKKD kongresinde yapılan seçimler sonucu 2 yıl için şu isimler göreve getirildi: 

 Başkan: Derya Tüncel Başkan Yardımcısı:  Gülru Erkmen Hujara Sayman: Aynur Er Taktakoğlu Sekreter: Gül Başak Çelik YK Asil Üyeleri: Nesrin Odabaş, Fatma Dizdaroğlu, Hayriye Köse Denetleme Kurulu:  Nurten Alemdağ, Gülderen Arlı 

BAŞKAN TUNCEL ve  YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR

Seçildikten sonra geçmiş yönetimlere ve katılımcı üyelere bir teşekkür konuşması yapan yeni başkan Derya Tuncel, Derneğe 6 yeni üyenin katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tuncel“Geçmiş yönetimlerin yürüdüğü çağdaş yolda ve aynı  çizgide topluma hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Onursal Başkanı Engin Birsen Çelik

HTKKD Yönetim Kurulu’nun  açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi: 

*1982 yılından beri kadınlar, çocuklar, gençler ve ailelere yönelik çalışmalarını  başarıyla sürdüren derneğimiz, yeni yönetim kurulu ile de çağdaş, aydın ve laik çizgisinden ödün vermeden;Çocuk ve gençlerimizin Türkçe ile yoğrularak kimlik karmaşası yaşamadan toplum içerisinde sağlam bireyler olarak yetişmesi,

* Kadınımızın daha donanımlı hale gelerek toplum içerisinde hak ettiği eşit konuma ulaşması için çalışmalarına devam edecektir.

* Pandemi nedeniyle aksayan çalışmalarımızın koşullar el verdiğince, kurallar gözetilerekve toplum sağlığını riske atmadan önümüzdeki günlerde tekrar başlayacağını belirtmek isteriz.

Yönetim Kurulu içerisinde bu dönem yer almayan arkadaşlarımıza da bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan ve vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ederiz. 

Eski Başkan Serap Candan ve Başkan Derya Tuncel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir