HTKKD’DEN BAŞKONSOLOS VE EĞİTİM ATAŞESİ’NE ZİYARETLER

13 Eylül’de işbaşına gelen Derya Tuncel başkanlığındaki Hamburg Türk Kadınları Kültür Derneği yönetimi, Başkonsolos Yonca Sunel ile yeni Eğitim Ataşesi Vekili Lütfi Dede’ye makamlarında bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

Başkan Derya Tuncel, Başkan Yardımcısı Gülru Erkmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Aynur Er Taktakoğlu ve Hayriye Köse‘nin yer aldığı HTKKD ekibi, nezaket ziyareti kapsamında ilk önce Başkonsolos Yonca Sunel‘le görüştü. Ziyaret esnasında kendisine derneğin  tanıtım  ve faaliyet programı hakkında bir dosya sunulan Başkonsolos Sunel,  proje ve etkinlikler konusunda da bilgi aldı ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Dernek yönetimi ikinci ziyaretini de göreve Eylül ayında başlayan Eğitim Ataşesi Vekili  Lütfi Dede‘ye yaptı. Dede’ye yeni görevinde başarı dileyen başkanDerya Tuncel, derneğin Eğitim konularındaki çalımalarında kendilerine yardımcı olunacağı sözünü aldı. Görüşmede, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle hazırlıkları tamamlanan Şiir ve Resim Sergisi‘nin TGH salonundan başka, mümkün olursa Başkonsolosluk ve Eğitim Ataşeliği’nde de halka teşhir edilebileceği, ayrıca da sosyal medyada yayınlanacağı dile getirildi. Öte yandan dernek olarak bir Youtube kanalı açılacağı de belirtildi. 

Haber: GAZETEM.EU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir