HULiSİ IŞITAN’DAN BAŞKANLIK ADAYI AÇIKLAMASI!

Bundan bir süre önce 06 Ekim 2022 tarihinde, Cumhuriyet Halk Partisi Hamburg ve Schleswig-Holstein Birliği yönetim kurulu yaptığı bir basın açıklamasıyla, 27 Kasım 2022 tarihinde seçimli genel kurula gidileceğini duyurmuştu.

Haber: Ali Akdemir

Halen mevcut CHP HH SH Birliği Yönetim Kurulu üyesi Hulisi Işıtan, yaptığı bir açıklamayla, 27 kasım’da yapılacak genel kurulda, birlik başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Hulisi Işıtan’ın Kamuoyuna yaptığı açıklamayı aynen yayınlıyoruz.

KAMUOYUNA DUYURULUR!

Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Hamburg – Schleswig Holstein Birliği Üyelerimiz, CHP Gönüllülerimiz ve Cumhuriyet sevdalıları…

27 Kasım 2022 Pazar günü yapılacak olan CHP HH SH Birliğimizin Olağan Genel kurulu için, ortaya çıkan temayül gereği, ekip arkadaşlarımın destekleri ve öngörüleri ile çözüm odaklı, lafla değil işle, bahane üretmeyen bir anlayışla, Cumhuriyet Halk Partisi Hamburg ve Schleswig Holstein Birliği Başkanlığına adayım.

Başta üyelerimiz olmak üzere, tüm kamuoyunun bilgisine sunmak istiyorum.

Yaşadıklarımızdan ders çıkartarak, kusur aramadan, seviyemizi koruyarak kendimizi içten ve samimi ifade ederek, Cumhuriyet Halk Partimize yakışır bir duruş ve tavır içinde çalışmalar yapmak için yola çıkmış bulunmaktayız.

Bu vesile ile iktidara yürüyen partimizin başarısı için tüm demokrat kitle örgütlerinin desteğine ihtiyaç duyacağımızı belirtmek isterim.
El birliği ile, omuz omuza başaracağımzdan eminiz.
Bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla.
Hulisi Işıtan
CHP HH SH BİRLİĞİ Yönetim kurulu üyesi

HULİSİ IŞITAN KİMDİR?

Siyasette olduğu kadar iş dünyasında da bir hayli başarılı olan Atatürk sevdalısi bir yürek olan Hulisi Işıtan, 1963 Samsun Terme doğumlu olup, evli ve üç çocuk babasıdır.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olmasıyla da kamuoyunda tanınan Hulisi Işıtan aynı zamanda Hamburg Beşiktaşlılar Birliği kurucu üyesi olup, Türkiye’de Beşiktaş Kulübü Genel Kongre üyesidir.

14 Ekim 1986 yılından beri Almanya’da yaşayan Işıtan, yaklaşık 14 yıldır Türkiye’de ve Almanya’da inşaat sektöründe uğraş vermektedir. Hamburg’da geçmişte marketler zinciri işletmeciliği de yapmış olan Hulisi Işıtan, aynı zamanda Samsun Atakum Belediyesi CHP belediye meclis üyesidir. Hulisi IŞITAN geçmişte İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığına aday olan Ekrem İmamoğluna vermiş olduğu destekle de kamuyonunda tanınmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir