İrfan Can Kahveci’dan tarihe geçen hat-trick!

Şampiyonlar Ligi’nde Medipol Başakşehir’in, RB Leipzig’e 4-3 kaybettiği maçta hat-trick yapan İrfan Can Kahveci, Devler Ligi’nde geceye damga vurdu. İrfan Can, Tuncay Şanlı, Burak Yılmaz ve Arda Turan’dan sonra Şampiyonlar Ligi’nde hat-trick yapan 3. yerli oyuncu oldu!

Başarılı oyuncu, ilk defa bir Devler Ligi maçında rakip ağları sarsmayı başardı. İrfan ayrıca hat-trick yaparak da karşılaşmaya damga vuran isim oldu.

Medipol Başakşehir Şampiyonlar Ligi’nde ağırladığı Alman ekibi RB Leipzig’e sahasında 4-3 mağlup oldu. H Grubu’nda 3 puanla son sırada bulunan temsilcimiz umutlarını sürdürmek için çıktığı maçta müthiş bir mücadele ortaya koydu 3-1 geriye düşmesine rağmen geri döndü.

İlk yarıda Leipzig arka arkaya bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Ancak İrfan Can Kahveci harika bir gol atarak farkı 1’e indirdi ve soyunma odasına umutlu götürdü.

İkinci yarıda ilk yarıdan daha derli toplu oynayan ve beraberlik için saldıran Başakşehir aradığı golü kalesinde gördü.

66’da Olmo ile öne geçen Leipzig durumu 3-1’e getirip işi bitirdiğini düşüncü ancak Başakşehir’in İrfan Can’ı vardı.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da muhteşem 2 gol atan İrfan Can Kahveci takımını maça yeniden ortak etti.

3 puan için saldıran Başakşehir’in umutlarını 90+2’de eski Trabzonsporlu Sörloth yıktı. Ceza yayında topla buluşan Sörloth, Leipzig formasıyla ilk golünü Başakşehir’e attı.

Bu sonucun ardından 3 puanda kalan Başakşehir üst tura çıkma şansını kaybetti. Leipzig ise puanını 9’a çıkardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir