İskender Eke hayatını kaybetti

Yaklaşık 20 yıldır Hamburg’da yayınladığı  İŞ REHBERİ ile tanınan İskender Eke Antalya’da kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu.

Haber: Mehmet ATAK

Hamburg Türk medyasından bir yıldız daha kaydı: İskender Eke..

20 yıldan bu yana iş çevreleri, tüketici vatandaşlarımız ve her her meslekten insanın el kitabı olarak yararlandığı İŞ REHBERİ’nin Hamburg’da başlatan kişi olarak bilinen İskender Eke, henüz 56 yaşında dünyaya veda etti.

Aslen Tunceli ilimizin Pülümür ilçesinden olup, işi haricindeki zamanını Erzincan ve Antalya’da geçirmekte olan İskender Eke, birkaç yıldır muzdarip olduğu Pankreas yetmezliği sebebiyle tedavi görmekteydi.

Aylar önce ise, gün geçtikçe artan ağrılarının pankreas kanserine yakalanma sebebiyle meydana geldiği belli olunca, kendisine bu yönde tedavi uygulanmaya başlandı. Oldukça halsiz düştüğü belirtilen İskender Eke, bir süre önce Antalya’da bulunan akrabalarının yanına getirildi ve evde ilaç tadavisi ile istirahate çekildi.

Durumunun ağırlaşmasıyla birlikte hemen Antalya’da hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Doktorların ümitvar konuşmalarına rağmen durumu iyice ağırlaşan İskender Eke, bu sabah komadan çıkamadı ve hakkın rahmetine kavuştu. Eke’nin cenazesinin Antalya Cem Evi’ndeki törenden sonra toprağa verileceği öğrenildi.      

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir