Kına Mendillerinden Düğün Salonu İşletmeciliğine!

Geçtiğimiz günlerde yemekli-müzikli bir tanıtım gecesiyle MELODYS adlı nezih düğün salonunu hizmete açan girişimci Çetin Gül, Hamburg’un City Nord semtindeki salonun açılışına giden yolun enteresan hikayesini Gazetem.eu’ya anlattı.

Haber: Mehmet Atak/ Fotoğraflar: Yaşar Yıldırım

Çetin Gül ve eşi Belgin Gül tarafından işletilen Überseering 5-7 adresinde iş insanları, müzisyenler, medya mensupları ve dost çevresinin katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım gecesinde, 150-200 kişilik MELODYS düğün salonu alkışlar arasında hizmete açıldı. Yemekli açılış gecesinde orguyla sahne alan usta sanatçı Aytun Ede, birbirinden güzel parçalarla dinleyenleri mest ederken, aslen Selanikli bir ailenin çocuğu olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 84. ölüm yıldönümü vesilesiyle hemşehrisi Atatürk’ün sevdiği parçaları da seslendirerek alkış topladı. Artık aramızda olmayan sanatçılardan İsmail Yılmaz ile Ayhan Kınanın sahneye asılan portre resimleri ise, sanatçılara karşı duyulan vefanın güzel bir örneği olarak yorumlandı.

HALAY MENDİLLERİ İLE GELEN İLHAM

Davetlileri selamlayarak başladığı konuşmasında, “Düğün, Nişan, Kına, Konser, Eğlence Gecesi gibi çeşitli etkinlikler için hizmet verecek tarzda hazırlanan MELODYS salonunun işletmeciliği konusunda eşim Belgin’le birlikte uzunca bir süre düşündükten sonra karar verdik” diyen Malatyalı iş insanı Çetin Gül, Gazetem’e yaptığı açıklamada hayli enteresan noktalara değindi.

Düğün salonu açma fikri nasıl doğdu?şeklindeki sorumuzu, geçmiş yıllarda Malatyalılar Derneği’nde Yönetim Kurulu üyesi olan Çetin Gül şu sözlerle yanıtladı: Bizim asıl işimiz Halay Mendilleri idi. Kızımızın düğünü için eşim Belgin, 250 adet el işi Halay Mendili hazırlamıştı ve çok da beğenilmişti. Sosyal medyadaki paylaşımımızın ardından Hamburg ve Almanya’nın diğer şehirlerinden yoğun talepler gelmeye başlayınca, biz de haliyle bu işe başladık. Özellikle Halay ve Kına Mendilleri, Kına Duvağı, Bindallı ve Kafta taleplerıni karşılarken, bu defa Fes ve Zil istekleri ortaya çıktı. Kına Gecesi için Kırmızı Taht istekleri de yoğunlaştı. Taht’ı kiraya verirken, bizzat götürüp getirme işi bizi bir hayli yormaktaydı.

İşte bu ortamda, “Neden kendimize ait bir düğün salonumuz olmasın!“diye düşünürken, eski işletmeci arkadaşımla görüştükten sonra MELODYS salonu devraldık. Yaptığımız bazı değişikliklerle salonumuz tam anlamınla hizmete hazır durumdadır. “

ETKİNLİK TALEPLERİ YOĞUNLAŞTI

Müzik dünyasında da yaptığı çalışmalarla adından bahsettiren Çetin Gül’ün bir de Müzik Albümü var. Türkiye‘de hazırlanan THM ve Fantezi müzik branşlarındaki ilk Müzik Albümü‘nden sonra, pek yakında ikinci albümü de çıkaracağını belirten Çetin Gül, şu anda Cuma ve Cumartesi akşamları aile ortamında canlı müzik proğramları başlatıldığını, Yılbaşı Gecesi için bazı talepler olduğunu ve bu konuda Hamburg Galatasaray Derneği ile görüşmeler yapıldığını , önümüzdeki aylar için de salonda Kına, Nişan ve Düğün talepleri başladığını sözlerine ekledi.

MELODYS İrtibat Tel: 0176 722 40 956

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir