Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu’ndan anlamlı proje

Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor.

Daha önce sayısız projeyi hayata geçirerek çocukların yüzünü güldüren Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu antrenörü ve eski profesyonel futbolcu, iş insanı Cihan Duman bu kez de Yeni Yüzyıl Üniversitesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukların yüreklerine dokundu.

Futbolcularımız tarafından imzalanan forma ve çeşitli hediyeleri, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Çocuk Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklara vererek, onların sevinmelerine ve moral kazanmalarına yardımcı oldu.



Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Köln Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu antrenörü Cihan Duman, Çocuklara yardım ederek yüzlerinde gülümsemelerin, yüreklerinde sevgilerin oluşmasını sağlayıp, özlem ve ihtiyaç duydukları malzemelerle gönül tellerine dokunarak sevinmelerini sağlamaya çalışıyorum. Aslında herkes çevresindeki insanlara özellikle çocuklara yardım ederek onların yardım melekleri olabilir. Beni en çok sevindiren çocuklara yardım ettiğimde onların yüzündeki gülümsemeyi gördüğümde yaşadığım mutluluk ve bunu tarif edemem.dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir