KORANA VİRÜSÜ HAYATI FELÇ ETTİ

Değerli Basın Mensupları ve Kamuyouna;

Koranavirüsü nedeniyle son günlerde yaşadığımız ülke Almanya’da yaşanan olumsuzluklardan bende  nasibimi alarak, 15 Mart pazar günü gerçekleştirmeyi düşündüğümTiyatro gösterisini iptal etmek zorunda kaldım.

Bildiğiniz üzere, 15 mart pazar günü, Theater Ulüm,  HOCHDEUTSCH-TÜRKISCH adlı yeni oyunlarıyla, 15 mart pazar günü Hamburg’ta, Theater Haus im Park Gräpelweg 8, 21029 Hamburg/ Bergedorf adresinde saat 15:00’de gösterime çıkacaktı.

TİYATRO AŞKI KORONAVİRÜSÜ ENGELİNE TAKILDI!

Koranavirüsü nedeniyle, Hamburg’da büyük bir emek ve özveriyle planlanan bir çok etkinlik bildiğiniz üzere iptal edildi. Bizde tiyatro grubundaki arkadaşlar’la yaptığımız istişarede, insan sağlığına verdiğimiz önemden dolayı, Koronavirüs tehlikesi nedeniyle,  oyunu ileriki bir tarihe erteliyoruz. Bilet satın alan değerli seyircilerimiz, biletlerini iade edebilir veya ileride yapılacak ve tarihi daha sonra bildirilecek aynı tiyatro oyununda kullanmak üzere muhafaza edebilirler.

MORALİ YÜKSEK TUTMAK LAZIM!

Bu vesileyle ifade etmekte fayda görüyorum’ki, son günlerde sosyal hayatı felç eden,  halkta panik, kargaşa, korku ve endişe yaratan bu duruma karşı bu aklıselim hareket etmekte ve olaylara soğukkanlı yaklaşmakta fayda var. 

İnsanlık tarihi bugüne kadar yaşanan bir çok krizden, yüzünün akıyla  çıkmasını bilmiştir. Onun için gelecek sorunsuz güzel günlere olan olan umut ve özlemlerimizi sıcak tutalım.

Ali Akdemir

Koronavirüs’süz günler dileğimle, sevgi ve saygılar…

Ali Akdemir 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir