KUAFÖR- MÜŞTERİ HASRETİ SONA ERDİ

Pandemi nedeniyle kapalı kalan Kuaförler, 1 Mart itibarı ile dost, arkadaş ve müşterilerine kavuşup, aylardır süren özlemin tadını çıkardılar.

Haber: Mehmet Atak

Almanya çapında uygulanan Pandemi tedbirleri nedeniyle, bazı branşlarla birlikte 15 Aralık’tan bu yana faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan Kuaförler, 1 Mart Pazartesi günü kapılarını tekrar açtılar. Genellikle randevulu müşterilerini kabul eden kuaför dükkanları, gün boyunca yoğun bir şekilde hizmet vermenin yorgunluğunu, aylardır görmedikleri eş, dost ve müşterileriyle sohbet ederek giderdiler.

KAVUŞMANIN HEYECANI VE SEVİNCİ

Hamburg’un Altona semtinde “Ünlülerin Berberi” olarak bilinen Kuaför Algan’ın sahibi Behçet Algan, “İlk açılış günündeki düşünceleriniz ne yönde ?” şeklindeki sorumuzu şu sözlerle cevapladı: “İnsan bir şeyin kıymetini ancak kaybedince anlarmış. Pandemi yasaklarından sonra bugün bizler de arkadaş ve müşterilerimizle tekrar birlikte olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. İnanın çok zevkli bir gün geçirdik. İyi ki bu mesleği icra ediyoruz diyorum.”

ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI ŞEKİLDE BEKLEDİK

St. Pauli semtinde yıllardır hizmet veren CANE Kuaför‘ün sahibi Cahit Balat ise, 3 kişilik ekip halinde gün boyunca telefonlara bile bakmağa fırsat bulamadan 50 müşteri kabul ettiklerini belirterek, “Futbolcular her hâlükarda antremanlarını sürdürerek formda kalma mücadelesi verirken; aylardır traş makinesi, tarak ve ustura tutma imkanından mahrum kalan bizler, elimiz kolumuz bağlı halde ve sabırla beklemek zorunda kaldık. Tek tesellimiz, aylar sonra kuaför dükkanımızın yine şenlenmiş olmasıdır” şeklinde konuştu. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir