Kültürlerarası Aileler Birliği İftarına yoğun katılım

Pandemi dönemi sebebiyle 2 yıl aradan sonra La Mira düğün salonunda Ramazan ayının son günlerinde gerçekleştirilen Kültürlerarası Aileler Birliği’nin iftar proğramında çeşitli kesimlerden davetliler hazır bulundu.

Başkan Bengisu Nisa Er, 2. Başkan Naziye Balman ve 3. Başkan Emethan Demirel ile tüm yönetim ve Gençlik Kolları ekip çalışmasıyla davetlilere  güzel bir iftar akşamı yaşatıldı. 

Onursal Başkan Tevhide Er

İftar davetinde ev sahipliğiliğini La Mira sahibesi İmren Mutu ve  Turgut Duman yaparken, Onursal Başkan Tevhide Er ise kısa konuşma ile davetlileri selamladı. Kur-an Tilaveti ve konuşmasını Din İşleri Ataşeliği Glückstadt Din görevlisi Ali Erkoç, ezan da Ali Çelik tarafından okundu. Hamburg Üniversitesi Asya-Avrupa Enstitüsünden Dr.Muhammed Khalifa ise güzel bir konuşma yaptı.

KATILIMCILARDAN BAZILARI: 

SPD’li Milletvekilleri Barış Öneş  ile Ali Şimsek, CDU Schleswig-Holstein sözcüsü Barış Karabacak, TGH  Başkan Yardımcısı Önder Zeybek,  EUBA başkanı Mehmet Emin Süzen ve Eşi Fatma Süzen, Irak Türkmenleri  Adnan ve Nurjan Najarlo, Avrupa Urfalılar derneği başkanı Ali Baba Coşkun, Emine Şahan, Hamburg Galatasaray dernei başkan yardımcısı Sedat Akgündüz, yönetici Ziya Toprak, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği  baskani Ertaş Akcelik, Denizli Alaattinliler Derneğinden gazeteci Yaşar Yıldırım, Fenerbahçeliler derneği  Kadın Kolları başkanı  Şenay Aydın, Vildane Uludağ, Meral Çelik, Hamburg TÜrk Kadinlari Kültür Derneğini temdilen Birsen Çelik, Atatürkçü Düşünce Derneğinden Haşmet Düzgüner, Ufuk Güngoer, Şuayip Karakuş, Avted’den   Sümbül Tarakcılar , Class Düğün salonu Yücel Acar, iş insanlarından Nafile Keser katıımcılar arasındaydı.  

Başkan Bengisu Nisa Er“Tüm katılımcıları iftarımızda görmekten memnuniyet duyduk. Ayrıca teknik işlerimizle ilgilenen Aynur Kadir Tezcan ailesine de teşekkürler. Bizi her zaman destekleyen sponsorlarımıza ve iftarımızda küçük bir jest yaparak bugüne özel Elişi Çini  hediyeler sunmamız sunnanıza destek veren herkese sonsuz teşekkürler. İyyi ki varsınız.. Ve tabii ki de tüm değerli üyelerimize, misafirlerimize, sevgili çocuklarımıza Kültürlerarasi Aileler Birliği Derneği olarak;birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz bu güzel iftar soframızda aramizda oldukları için çok tesekkür ederiz.

Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını gönülden kutlarız” ifadesinde bulundu. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir