Kupada Erken Final: İngiltere-Almanya

EURO 2020 Son 16’da erken final… EURO 96’da yarı finalde kozlarını Wembley’de paylaşan İngiltere ile Almanya, 25 yıl sonra yine aynı statta ama bu kez ikinci turda karşılaşacak. Dev rekabette kazanan, çeyrek finalde İsveç-Ukrayna galibinin rakibi olacak. 

Avrupa Şampiyonası’nda futbolseverler, final havasında bir maç izleyecek. Dünya futbolunun iki devi; İngiltere ile Almanya, kozlarını Başkent Londra’daki Wembley Stadı’nda paylaşacak. Salgın sebebiyle grup maçlarında 22 bin 500 taraftarın alındığı Wembley’e bu kez 45 bin seyircinin alınacağı öğrenildi. Bu kapışma, bir bakıma EURO 96’daki yarı finalin de rövanşı olacak. 25 yıl önce İngilizler’in ev sahipliğinde oynanan şampiyonada Almanlar, 1-1 biten maçın penaltı atışlarında Ada temsilcisini 6-5 yenmişti.

Bu maçı kazanan, Son 8’de İsveç-Ukrayna galibiyle karşılaşacak.

İngiltere – Almanya maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Wembley’de oynanacak İngiltere – Almanya maçını Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek. Bu akşam TSİ 19.00’da (Almanya saati 18.00) başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak.

‘Yashado’ya güven Panzer’e oyna!

Almanya’nın Hamburg kentindeki Tierpark Hagenbeck Hayvanat Bahçesi’nde yaşayan 42 yaşındaki dişi fil ‘Yashoda’ya, bu akşamki İngiltere-Almanya mücadelesi için tahmin yaptırıldı. Hayvanat bahçesindeki yetkililerin, Almanlar’ın F Grubu’nda oynadığı 3 maçın da tahminini doğru yaptığını söyledikleri Yashoda, tercihini Almanlar’dan yana kullandı. Bakalım bu fil, tahminlerinde 4’te 4 yapacak mı?

KAYNAK: Sporx.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir