LOTTO’DA TESADÜFÜN BU KADARINA DA PES!

Almanya’da haftanın Çarşamba ve Cumartesi günleri milyonlarca insan tarafından oynanan LOTTO’nun dün akşamki çekilişinde, 9-10.. 18-19 ve 36-37 gibi peşpeşe numaraların çıkması, LOTTO tarihindeki en büyük sürprizlerden biri olarak görülüyor.

Haber: Mehmet ATAK

Yaklaşık 65 yıldan bu yana oynanan ve büyük ikramiyeler dağıtması sebebiyle milyonlarca kişinin tutkusu haline gelen Almanya LOTTO’sunun dün akşamki (Çarşamba) çekilişinde öyle bir sürpriz sayılar ortaya çıktı ki,takipçilerine adeta parmak ısırttı. Çünkü, Çarşamba ve Cumartesi günleri 49 numara arasından 6 numaranın işaretlenmesiyle oynanan LOTTO’nun 7 Nisan Çarşamba akşamki çekilişinde öyle numaralar çıktı ki, bu numaralar belki de LOTTO tarihine geçecek cinstendi. Çünkü şans topunda yan yana dizilen numaralar ayrı bölümler halinde 9,10…18,19 ve 36,37 gibi birbirini takip eden sayılardı. 

1 299 780’de bir doğru sayıyı bularak kazanma ihtimalinin olduğu ve 6 sayılık bir tahmin için pandemi döneminde yapılan yüzde 20’lik zamdan sonra 1,20 € ödenerek (+ 80 Cent işlem ücreti) oynanmakta olan Alman LOTTO’su, 6 numarayı doğru tahmin eden kimse olmadığı taktirde, büyük ikramiyeyi bir sonraki çekilişe ekleyerek devrediyor. İkramiyenin büyük büyük rakamlara ulaşması durumunda Almanya’ya komşu olan ülkelerden çok sayıda kişinin de sırf LOTTO oynamak üzere ülkeye giriş çıkış yaptığı belirtiliyor.

6’YI BİLEN ÇIKACAK MI ?

Yukarıda değindiğimiz sürpriz rakamlardan sonra LOTTO’nun Çarşamba çekilişinde 6 numarayı yine de  5 talihli kişi tutturdu. Ama büyük ikramiye ise Cumartesi çekilişine devredildi.        

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir