Manchester United 4-1 Medipol Başakşehir

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Medipol Başakşehir deplasmanda Manchester United’a 4-1 mağlup oldu. H Grubu’nun dördüncü maçına puan için çıkan temsilcimiz Old Trafford’da istediğini alamadı.

Avrupa’daki temsilcimiz Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü maçında deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda arka arkaya yediği gollerle 35 dakikada 3-0 geriye düşen Başakşehir ikinci yarı toparlansa da puanı alamadı.

İLK YARIDA 3-0’I YAKALADILAR

İlk maçta İstanbul’da 2-1 kazanan temsilcimiz Başakşehir, Old Trafford’daki rövanşta sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Maçın 7’inci dakikasında ve 19’uncu dakikasında Bruno Fernandes’in golleriyle 2 farklı üstünlüğe ulaşan İngiliz ekibi 35’te Rashford’ın penaltısıyla soyunma odasına 3-0 önde girdi.

İkinci yarıda oyun üstünlüğünü elen alan temsilcimiz Başakşehir aradığı golü 75’te buldu. Deniz Türüç’ün frikikten attığı gol sonrası ümitlenen ve baskısını artıran Başakşehir skor aradığı son anlarda kalesinde bir gol daha gördü.

90+2’deki kontra atakta Greenwood ile 4’ü bulan MaNU sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu sonucun ardından Manchester United 9 puanla liderliğini sürdürdü. Medipol Başakşehir ise 3 puanla son sırada yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir