MASAL GİBİ MUHTEŞEM GÜZELLİKTE GEÇEN DÜĞÜN TÖRENİ!

Kuzey Almanya’nın liman şehri Hamburg’un Wandsbek semtinde bulunan Golden Event Center, Adesa Marketin sahibi Kazım Kara‘nın oğlu Onat ve Yasemin’ in masallardaki gibi bir düğünle mutluluk sevincine ev sahipliği yaptı.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

Hamburg’lu saygın iş insanı Kazım ve eşi Döndü KARA‘nın evlatları Onat’ın, Afgan kökenli Yasemin ile yaşamlarını birleştirdikleri düğün törenlerine, Almanya’nın bir çok şehrinden iş, spor, sivil-toplum ve siyaset dünyasından yoğun bir katılım olduğu gözlendi.

Kuzey Almanya”nın en eski müzik gruplarından efsane “Arkadaşlar Orkestrası“nın çaldığı çoşkulu müzik eşliğinde, çok zengin yemek menüsü ve içeceklerin konuklara ikram edildiği düğün törenine katılan misafirler, akşamın geç saatlerine kadar gönüllerince doyasıya eğlendiler.

UZUN TAKI KUYRUĞU OLUŞTU!

Kazım Kara ve eşi Döndü Kara’nın gelen misafirler ile tek tek ilgilendiği görülen düğün töreninde takı sunumunu ise, Arkadaşlar Orkestrasının en eski üyesi Hüsamettin yaptı.

Uzun kuyruklar oluşan takı törenine katılan misafirler, imecenin en güzel örneğini sergileyerek, çiçeği burnunda genç çiftlere hediyelerini takdim ederek, onların mutluluk sevinçlerine ortak oldular.

Uzun yıllardır Hamburg’da esnaflık yapan, Türk toplumunda sevilip-sayılan önemli bir kişilik ve değer olan Kazım Kara ve ailesini bu mutlu günlerinde, başta hal esnafı olmak üzere, sevenleri-tanıyanları yanlız bırakmadı.

Biz de Gazetem EU ve Liman Dergisi ailesi olarak, genç çiftlere güneşi solmayacak bir dünyada, ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

MASAL GİBİ MUHTEŞEM GÜZELLİKTE GEÇEN DÜĞÜN TÖRENİ!” için bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir