MERAL AKŞENER’İN KİTABI, OKURLARA ULAŞACAK !

Kocaeli Üniversitesi’nden Vedat Erbaş’ın yazdığı “Türk Siyasetinde Meral Akşener” adlı kitabın, okuyucularla buluşmaya başladığı öğrenildi. 

Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim dalı, Siyaset ve Sosyal Bilimler Bilim dalında Vedat Erbaş’ın yazdığı Meral Akşener’in hayatını anlatan tez, daha önce kitap olarak basılmış fakat satışa çıktığında çeşitli engellerle karşılaşmıştı.

Bazı kitap satış siteleri ve gurupları kitaba ambargo uygulayıp satışını engellemişti. D&R mağazaları önce kitaba ambargo uygulamış daha sonra İstanbul İYİ Parti Gençlik Kolları Üyelerinin mağazalar önünde yaptığı protestolarla kitabı satış reyonlarında sergilemeye başlamıştı. 

Bütün bu engellemeler karşısında yazar Vedat Erbaş Google yetkilileriyle yaptığı görüşmeler sonucunda anlaşma sağlayarak kitabını Google Boooks’ ve Google Player’da e-kitap olarak satışa sundu ve bu yolla kitabın önüne konulan bütün engelleri aşmış oldu.

Meral Akşener’in hayatını anlatan “Türk Siyasetinde Meral Akşener” isimli kitap Google Boooks’ ve Google Play’ den kredi kartıyla satın alınıp okunabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir