Münih Türkgücü Hamburg’dan geçti!

Almanya 3.Ligi’nde mücadele eden tek Türk takımı Münih Türkgücü, VfB Lübeck karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle 4. duruma yükseldi.

VfB Lübeck deplasmanından 3 puanla ayrılan Münih Türkgücü, 9. dakikada kaptan Sercan Sararer’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyan Türkgücü, Noel Niemann’ın son dakika golüyle  sonuca gitti ve zirve yarışını sürdürdü.

Yöneticileri Alman olan Münih Türkgücü, maç fazlasıyla da olsa topladığı 39 puanla yoluna devam ediyor. 

TARAFTARLARDAN BAKLAVA İKRAMI

VfB Lübeck  maçından sonra geceyi Hamburg’daki Super 8 by Wyndham Hotel’de geçiren Münih Türkgücü kafilesini Fan Clup üyeleri de ziyaret etti. Kulüp Meneceri Max Kothny ile  takım kaptanı Sercan Saraer ve futbolcularla  görüşen Hamburglu taraftar üyelerinden Elvan Kantar’la Selçuk Şahin ile üye arkadaşları, kendilerine Gaziantep baklavası ikram ettiler.. Görüşmede, Münih Türkgücü kulübüne nasıl daha fazla destek verilebileceği konusu da ele alındı. Alman yöneticilerin Türk ismi olan bir kulübe  candan bir yaklaşımla var güçleriyle  çalıştığına şahit olan Fan Clup üyeleri, bu manzara karşısında çok duygulandılar. 

Türkgücü kafilesi daha sonra uçakla Münih’e uçtu. 

Haber ve Fotoğraflar: Elvan Kantar  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir