NAAN RESTAURANT’TA DOYUMSUZ LEZZETLER

Hamburg’un Barmbek istasyonu bitişiğinde Hasan Özkan/Emrah Özkan ortaklığında hizmete açılan NAAN Restaurant, kısa sürede beğeni kazandı. Gastronomi konusunda uzman olan diplomalı İşletme Müdürü Kaan Bozdemir, proje uzmanı ve Food Con Gastronomy Consultig sahibi Raci Çapacı ile birlikte hazırladıkları konseptle müşterilerine çeşitli ülke mutfaklarından harika ürünler sunuyor.

Haber: Mehmet ATAK (Gazetem.eu)

MULTİ-KULTİ BİR MEKAN
Barmbek semtinin en işlek alışveriş merkezi Fuhlsbüttler Straße 101 numarada hizmet veren NAAN Restaurant, etnik gastronomiden farklı bir yer olarak Multi-Kulti bir mekan hüviyetiyle dikkat çekiyor. Türkiye’deki deneyimleriyle gastronomi branşında ünlü bir isim olan ve bir zamanlar İstanbul’un uğrak yeri Reina’yı yeme içme sektörüne kazandıran İşletme Müdürü Kaan Bozdemir, Basın mensupları ile yaptığı görüşmede, “Türk mutfağı yalnızca Döner ve Kebap’tan ibaret değil. Zengin mutfağımızın yurt dışında yeterince temsil edilememesi karşısında üzülüyoruz. Yeni açılan NAAN’ın mutfağında Pide’nin yanında Pizza da var, Lahmacun ve Hamburger de var. Vejeteryanlar için özel menümüz, zengin nefis kahvaltılıklarmız, Pazar ve tatil günleri Brunch, Usta Aşçılarımız ve gün boyunca her öğünde değişik çeşitlerimiz ile tecrübeli servis elemanlarımız, tatlı çeşitlerinden Mantı’ya kadar uygun fiyatlarla çok zengin bir bir mutfak kültürü sunuyoruz” şeklinde konuştu. 

HATAY VE GAZİANTEP MUTFAKLARIMIZ DÜNYA SIRALAMASINDA
Yoğun bir davetli topluluğunun hazır bulunduğu görkemli bir açılışla hizmete açılan NAAN Restaurant (Hint, Fars ve Kürtçe dillerinde Ekmek), kapalı alanda 120 olmak üzere yaklaşık 200 kişiye aynı anda hizmet verebilme kapasitesine sahip. 06:00 – 24:00 saatleri arasında açık olan NAAN’da her türlü özel toplantılar düzenleme imkanı bulunuyor. Hafta içi kahvaltıları 08:00 – 12:00 saatlerinde olup, Brunch günleri ise sınırsız. Ucuz öğle servisi için hazırlıklar sürüyor. 

Gaziantep ile Hatay illerimizin gastronomi branşında Dünyanın en iyileri olarak seçildiğini belirten İşletme Müdürü Kaan Bozdemir, NAAN Restaurant’ta insanların kendilerini kendi evindeymiş gibi hissetmeleri konusunda titizlik gösterilmekte olduğunu sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir