Nesrin Şamdereli’nin yazdığı oyun “Träum weiter” Ernst Deutsch Tiyatrosunda

Hamburg’daki Ernst Deutsch Tiyatrosu, senaryosunu Nesrin Şamdereli’nin yazdığı, “Träum weiter” adlı oyun için, 11 Eylül saat 19:30’daki Hamburg Eyalet Parlamentosu Milletvekili Güngör Yılmaz organizesinde indirimli seans sunuyor.

HAMBURG Ernst Deutsch Tiyatrosu, kimlik arayışının konu edildiği “Träum weiter” adlı oyunu, Hamburg Eyalet Parlamentosu Milletvekili Güngör Yılmaz ile işbirliği halinde 11 Eylül, saat 19:30’da indirimli seansla sunuyor.

Söz konusu seans için bilet rezervasyonunda “Güngör Yılmaz kontenjanından bilet almak istiyorum” diyen tiyatroseverlere, normal fiyatı 44 avroya kadar varan biletler bu seansa özel indirimle, 15 avroya satılacak.

Senaryo Nesrin Şamdereli’ye ait

Sanat dünyasında, senaryosunu yazdığı “Almanya – Willkommen in Deutschland” adlı film için kazandığı Alman Film Ödülü ile tanınan Nesrin Şamdereli’nin yazdığı, Muhammed Ali Behboudi’nin yönettiği “Träum weiter” adlı oyunda rolleri Vedat Erincin, Rana Farahani, Sina-Maria Gerhardt, Peter Christoph Grünberg, Katharina Pütter, Sophie Speidel, Dimitri Tellis, Karime Vakilzadeh ve Oliver Warsitz paylaşıyor.

Güngör Yılmaz, “Hamburg’un Mundsburg semtindeki Ernst Deutsch Tiyatrosu ile geçmişte de çok sayıda indirimli bilet kampanyası düzenledik. Ancak korona pandemisi süreci sekteye uğrattı. Şimdi uzun bir ara sonrası tekrar indirim kampanyası düzenledik. Oyunun ilgi göreceğini umuyorum” dedi.

Bilet rezervasyonlarının 040 – 22 70 14 20 numaralı telefondan veya tickets@ernst-deutsch-theater.de e-posta adresinden yapılabileceği açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir