NOSTALJİ AKŞAMINDA SON 5 GÜNE GİRİLDİ!!

1 Temmuz Cuma günü saat 22: 00’den sonra, Hamburg limanı kıyısında bulunan balık pazarının kurulduğu alanda olan Memorize Club’de gerçekleşecek olan özel „Nostaljik Müzik Akşamı” etkinliğinde son 5 güne girildi..

Özel Nostaljik akşamını düzenleyen Hasan Renkliçay ve Ali Akdemir,Sizleri son yıllarda yaşanılan olumsuzluklardan (pandemi, ölümler, savaş ve diğer kişisel üzüntüler) bir an için uzaklaştırıp, geçmişte yaşadığınız nostaljik güzel anlara, seksenli doksanlı müziğin eşliğinde götürecek olan, Hamburg limanının eşsiz büyülü ortamında ve nezih bir mekanda gerçekleştireceğimiz 30 yaş üstü özel partide aramızda görmek istiyoruz“ dediler.

FELEKTEN BİR AKŞAM!!!

Bu özel parti ile ilgili olarak Akdemir ve Renkliçay, çağrıda bulunarak, „Nostaljiyi günümüzde yaşamak isteyip, felekten bir akşamda birikmiş stresinizi, üzüntülerinizi atacağınız otuz yaş üstü partide ayrıca sizleri ilginç sürpizler de beklemekte. Hamburg limanının güzel, büyülü ortamını, keyifli müzik dinletisiyle yaşayabileceğiniz ve pistte stresinizi, yorgunluğunuzu gönlünüzce atabileceğiniz bu akşamda sizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız“ diyerek ilgi duyanları, bu farklı özel akşama davet ettiler.

Adres: Memorize Club

Große Elbstrasse 14,

22767 Hamburg

İnfo/Bilet Rezervasyon: 0162 9475474 / 0172 9113849

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir