NUSRET ÇETİN 61 YAŞINDA HAYATA VEDA ETTİ

Hamburg Sivasspor Taraftarları Derneği Başkan Yardımcısı Nusret Çetin’in, kalp ve böbrek rahatsızlığı sonucu Harburg hastanesinde ani vefatı, eşi Şenol Çetin, aile fertleri, dernek camiası ve sevenlerini yasa boğdu. 2 hafta önce göğüs bölgesindeki sıkışma sebebiyle hemen hastaneye kaldırılan Nusret Çetin (61) 3 damarında tıkanıklık olduğu tesbit edildikten sonra  hemen ameliyata alındı ve 2 damarı hemen açılıp stent takılarak nisbeten normale döndü. Önceki gün bu defa da karaciğer ve böbrek rahatsızlığı sebebiyle başlatılan tıbbi müdahaleye rağmen durumu ağırlaşan Çetin, yaşam makinesinde son nefesini verdi. 

NUSRET ÇETİN İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Uludağ Cenaze firmasınca vefat işlemlerinin bugün tamamlanması halinde, cenazesi muhtemelen Çarşamba günü Harburg Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Türkiye’ye gönderilecek olan Nusret Çetin’in naaşı, memleketi İzmir Torbalı’da toprağa verilecek.

Öte yandan, Nusret Çetin’in ani vefatı dolayısıyla, vaktiyle ve şimdi görev yaptığı  Sivil Toplum Kuruluşları başkanları da birer taziye mesajı yayınlayarak üzüntülerini dile getirdiler. 

İşte o mesajlardan bazıları:

16 Kasım KARA Gün

2001 yılında tanıdığım İzmir doğumlu  Nusret Çetin’le bir dönem Türk dernekleri Kordinsyon Kurulu derneğinde beraber çalışma arkadaşlığı yaptım. Daha sonra 2012 yılında Hamburg Sivaslılar derneğinin kurucusu ve son 7 yıla yakındır da Başkan yardımcılığı yapan Nusret Çetin iyi bir dost, iyi bir çalışma arkadaşı, bir yoldaş, tarifsiz bir yardım elçisi, yurt dışında güvenilir bir Kardeş idi. Allah gani gani rahmet eylesin.  

Başta eşi Şenol hanım olmak üzere diğer aile fertleri ve derneğimizin tüm sevenlerinin başı sağ olsun.  

Mekanın cennet olsun Nusret kardeş! Seni hep rahmetle anacağız..

RUHİ ÖZER

Sivaslılar Derneği Başkanı

                     ****

Uzun Dönem Türk Dernekleri Koordinasyon Kurulu, ardından Hamburg Atatürk Kültür Merkezi derneklerinde birlikte görev yaptığımız Nusret Çetin’nin ölüm haberi bizleri derinden üzmüştür.

Son derece sakin, efendi kişiliği ve çalışkan tutumuyla hepimizin gönlünde yer eden merhum Nusret Çetin’e tanrıdan rahmet, başta eşi Şenol Çetin olmak üzere, yönetiminde görev aldığı Sivasspor Taraftarları Derneği ile yakınlarına ve tüm sevdiklerine başsağlığı diliyorum.

SELÇUK HAN

Koordinasyon Kurulu eski başkanı

                     ****

Koordinasyon Kurulu döneminde gösterdiği üstün vazife aşkı ve sergilediği çalışma temposu ile hepimizin hayranlığını kazanan Nusret Çetin kardeşimizin henüz 61 yaşında aramızdan ayrılmış olmasının acısını yüreğimizde hissediyor, kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.

KURBAN KAVCIOĞLU

Eski Koordinasyon Kurulu kurucu başkanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir