Saadet Europe’tan gelen yeni yıl mesajı

Saadet Partisi Avrupa-Hamburg Teşkilatı’nın yayınladığı yeni yıl mesajını ekte bulabilirsiniz.

YENİ YIL MESAJI

Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Maalesef 2021 yılı Corona Virüs salgını sebebiyle sosyal hayatımız olumsuz etkilenmiş ekonomik kaygılarımızın arttığı bir yıl olmuştur. İçinde bulunduğumuz bu Pandemi durumunun en kısa zamanda son bulması, bu salgın felaketini en az zararla geride bırakmak en büyük dileğimizdir.

Almanya’da yapılan son genel seçimlerde iş başına gelen yeni koalisyon hükümetine başarılar diliyor, bu ülkede yaşayan Türkiye kökenli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda hayırlı hizmetler yapmasını arzuluyoruz.

Her işte olduğu gibi, geride bıraktığımız 2021 yılının da muhasebesini yaparak geleceğe daha güçlü umutlarla bakabilmek için ve daha güzel yarınlar için azimle çalışmanın şuurunda ve azminde olmamız gerekiyor.

Bu vesile ile, 2022 yılının yaşadığımız ülkeye, cennet vatan Türkiye’mize ve tüm insanlığa huzur, barış ve saadet getirmesini temenni eder tüm Hamburg’lu hemşehrilerimizin yeni yılını kutlar sevgi ve saygılarlımızı sunarız.

Yıllardır objektif yayıncılık prensipiyle hizmet veren Gazetem.eu ekibinin yeni yılını kutlar, ayrıca yeni yayın hayatına başlayan “Liman” Dergisine ilkeli, dürüst, şeffaf ve sorumlu habercilik anlayışıyla yaşadığımız şehirdeki insanımızın sesi olmasını, uzun yıllar yayın hayatını sürdürmesini, geniş okuyucu kitlesine ulaşmasını arzuluyor ve başarılar diliyoruz.

Saadet Avrupa-Hamburg Teşkilatı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir