Saadet Hamburg Teşkilatı üyeleriyle iftarda buluştu

Saadet Hamburg Bölge teşkilatı düzenlediği iftar programında üyeleriyle buluştu. Yoğun katilımın olduğu programa Saadet Partisi genel başkan yardımcısı Mesut Doğan, Saadet Avrupa MKY üyesi Bilal Kaya’nın yanısıra Saadet Hamburg Teşkilat yöneticileri katıldı. Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.  Bölge başkanı Salih Demirci selamlama konuşmasında, bugüne kadar yapılan çaışmalara her zaman maddi ve manevi destekte bulunan teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen programda konuşan Mesut Doğan, Türkiye’deki ve dünyada gelişen güncel konuları değerlendirdi.

Mesut Doğan konuşmasında ‘’ Biz Milli Görüşçü Saadet Partililer  olarak herkes ile memleket sorunlarını konuşmak amacıyla bir araya gelir, tüm kesimlerin ittifak ettiği konularda fikir alış verişi yaparız ve böylelikle  sorunlarımızı diyalog içinde çözmenin mümkün olduğuna inanıyoruz. Hedefi anlamlı kılan amaçtır, dolayısıyla bizimde hedefimiz iktidar olmak böylelikle asıl amacımız olan Adil Bir Düzene dayalı yeni bir dünyayı tehşiş edip tüm insanlığın saadetini sağlamaktır.’’ dedi.

Programa çok sayıda Saadet Partili hanımlarda yoğun ilgi gösterdi.

Program, çay ve çeşitli ikramlar eşliğinde soru-cevap şeklinde devam etti. Teşkilat mensupları Türkiye‘deki siyasi gelişmeler hakkında en yetkili ve uzmanından birinci ağızdan en taze bilgileri edinme imkanı buldular. 

Ahmet Avcı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir