SAKİLER GRUBU HAMBURG’U SALLADI!

Pinhani’ye ait olan Dünyadan Uzak parçasını kendilerine has bir tarzda yorumlayarak, milyonlarca kişinin beğenisini kazanan Sakiler grubu üyeleri, Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan’a Hamburg’lular yoğun ilgi gösterdi.

Haber ve Fotograflar: Ali Akdemir

Muhteşem konser

Kuzey Almanya’nın Hamburg şehrinde Armada Event Salonunda, ,Sümbül Tarakçılar“a ait ST. organizasyon imzasıyla, Ayşe Drebing‘in destekleriyle,, Ertaş Akçelik”in programın sunumunu yaptığı konserde, Furkan Kemer ve Gurup Royal, daha sonra Pınar Ergin‘in, başarıyla sahne aldığı programı izleyen müzikseverler zaman zaman sahneye fırlayarak gönüllerince doyasıya eğlenerek stres attılar.

Programı izleyenler arasında Hamburg Eyalet meclisi SPD milletvekili Güngör Yılmaz, eşi Hüseyin Yılmaz, Hamburg EUBA başkanı Mehmet Emin Süzen, Hamburg Türk Basın Birliği başkanı Rıza Atamtürk, iş insanları Atıl Ağdırlıoğlu, Nermin Orhan Events,Volkan Varol, Sedat Akgündüz, Yüksel Kılıç, Şuayip Karakuş göze çarpan isimlerdi

NEFESLER TUTULDU!

Sakiler Müzik gurubu“ nun sahneye çıktığı an ise adeta nefesler tutuldu. Grup Hamburg’un Armada Event Salonunda,Selamı Var, Aşığın Kaderi, Adımız Ayyaş ve en bilindik Dünyadan Uzak gibi şarkılarını yanı sıra farklı sanatçıların parçalarını da seslendirdiler.

Birbirinden güzel şarkıları ve muhteşem enerjileriyle büyük beğeni kazanan Sakiler gurubu salonu dolduran yaklaşık 350 kişiye yakın Hamburg’lu Türklere eğlenceli ve unutulmaz bir gece yaşattılar.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sakiler, konserde emeği geçenlere ve konsere gelenlere teşekkür etmeyi ihmal etmediler. Hamburg’da ilk kez konser verdiklerini belirten Sakiler, “Dünya kenti Hamburg’da ’da sizlerle buluşmaktan çok mutluyuz ve aynı zamanda çok heyecanlıyız. Buradaki coşku bizlere bir ömür yeter” dediler.

Bu başarılı organizasyonda imzası olan S.T Organizasyon adına konuşan Sümbül Tarakçılar, “bu bizim ilk konser organizasyonumuzdu. Konseptimiz adına çok güzel geri dönüşler aldık. Konseri aile ortamında oturarak izlemek misafirlerimizi çok memnun etti. Katılımı sağlayan ve bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederiz. ” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir